Litt av hvert

Anbefalte nye tutorials om papirhobby fra You Tube

Hver måned publiseres det nye, spennende tutorials innenfor papirhobby. Her finner du tre tutorials som nylig har blitt publisert og som vi ønsker å anbefale videre til våre lesere. Hvilke tutorials vi har valgt ut kan du lese mer om nedenfor.


“Collage on Canvas Mixed Media Decoupage Tutorial”

Tema: Decoupage på Canvas
Publisert: 16. mai 2020 av Maremi SmallArt
Beskrivelse: Videoen starter med at instruktøren limer fast notepapir på lerret. Hun maler med hvit Gesso opp på notepapiret. Deretter fester hun deler av et rispapir og blonder på lerretet. Resultatet blir svært bra. Videoen er inspirerende og instruktøren får prosessen til å se enkel ut. Lyssettingen og filmingen er veldig god og det er lett å følge med på instruksjonene underveis. 


“How to doodle with color pencils”

Tema: Doodling med fargeblyanter
Publisert: 17. mai 2020 av creationsceecee
Beskrivelse: Videoen starter med at instruktøren maler et akvarellmotiv. Deretter tegner hun på motivet ved å bruke fargeblyanter og penn. Dette gir de malte motivene et flott uttrykk og er et enkelt virkemiddel for å fremheve deler av maleriet. Det samme er gullmalingen som påføres til slutt. Videoen er godt filmet, lyssettingen er bra og instruktøren snakker tydelig engelsk slik at det er lett å følge med på prosessen.


“Creating Cards with Large DIY Background Stamps”

Tema: Kortlaging
Publisert: 22. mai 2020 av Natasha Foote
Beskrivelse: I denne videoen lager Natasha først et bakgrunnsstempel ved hjelp av Die Cuts laget av foam, dobbeltsidig tape og kartong. Hun bruker Distress Ink for å stemple med og deretter vann for å male blekket utover slik at motivene får mer farge. Deretter lager Natasha et enkelt stempelmotiv som hun deretter fargelegger. Tilslutt i videoen bruker Natasha blekk for å fargelegge papir som hun deretter kutter ut ved hjelp av dies og lager en solsikke av. Denne brukes på kort. Det er flott å få flere idéer om hva man kan bruke scrappeutstyret til og når stemplene Natasha lager fungerer så godt som dette er det ekstra fint. Videoen er godt filmet, lyssettingen er godt og det går greit å følge med underveis. 


Tutorialene som anbefales i “Månedens tutorials” er valgt ut fra en uavhengig redaksjonell vurdering fra TPC Magazine. Videoene i denne artikkelen sees via en link direkte på You Tube.

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.