MÅNEDENS TUTORIALS – NOVEMBER

0 593

Hver måned publiseres det nye, spennende tutorials innenfor papirhobby. Her finner du tre tutorials som nylig har blitt publisert og som vi ønsker å anbefale videre til våre lesere. Hvilke tutorials vi har valgt ut, og begrunnelsen for det, kan du lese mer om nedenfor.


“Christmas Decorations Ideas DIY”

Tema: Dekorasjon av en julekule
Publisert: 15. oktober 2019 av Svetlana AistCraft
Anbefaling: Videoen viser hvordan man kan gå fram for å dekorere en julekule i tre. I videoen demonstreres flere ulike teknikker som decoupage, stensilering og foliering. Tilsammen gir dette et profesjonelt utseende på dekorasjonene og en del av teknikkene kan med fordel også brukes på andre prosjekter. Videoen er godt filmet og det er enkelt å følge med på de ulike trinnene i prosessen. Det er ikke annen lyd enn musikk, men undertekster både på engelsk og en rekke andre språk gir en utdypende forklaring på fremgangsmåten. 


“Pyntet julegaveeske”

Tema: Å pynte en julegaveeske
Publisert: 24. november 2019 av Scrappiness
Anbefaling: I denne videoen viser Jorunn fra designteamet fra Scrappiness hvordan man kan pynte en julegaveeske. Jorunn gjør metodisk igjennom de enkelte trinnene i prosessen noe som gjør det lett å følge med uavhengig av om du er nybegynner eller har holdt på med papirhobby en stund. Tipset om å lage ekstra “flapper” for å forsterke sidene på lokket/esken er et tips som er vel verdt å få med seg. Jeg liker også godt at Jorunn viser at man gjerne prøver seg fram med flere ulike typer pynt før man bestemmer seg. Den delen av prosessen kommer ofte ikke så godt fram. Det virker som at kommentarene er lagt på etter at videoen er spilt inn og Jorunn er flink til å forklare hva som skjer underveis. 


“Snowflake Christmas Card”

Tema: Å lage et julekort
Publisert: 22. november 2019 av Vicky Papaioannou
Anbefaling: I denne videoen viser Vicky hvordan man lager et julekort fra begynnelse til slutt. Vicky starter med å stemple snøfnugg med embossingpulver og embosse disse med hvitt embossingpulver. Ordet “Joy” har Vicky kuttet ut i kartong tre ganger og limer alle disse tre delene sammen. Dette gjør at ordet får en “Chipboard”-effekt. Kortet er laget i en ren og tidsriktig stil. Det er lett å følge med i prosessen underveis, og Vicky er flink til å kommentere de enkelte stegene. Videoen er godt filmet og lyssettingen er god.


Tutorialene som anbefales i “Månedens tutorials” er valgt ut fra en uavhengig redaksjonell vurdering fra TPC Magazine. 

Banner: MaPhoto

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More