Nye tutorials: Papirhobby

Månedens tutorials - oktober

0 174

Litt forskjellige tutorials denne måneden. Her finner du en avansert maleteknikk, en ny måte å bruke dine dies på og en innføring i ulike typer lim og tape. 


“Easy abstract technique: doodling with masking fluid”

Tema: Maleteknikk
Publisert: 18. oktober 2020 av creationsceecee
Beskrivelse: I denne videoen får du innføring i en avansert maleteknikk. Her kombineres masking fluid med akvarellfarger for å lage et nydelig abstrakt maleri. Videoen er godt filmet og instruktøren snakker tydelig (og har en behagelig stemme). 


“Creating Intricate Shaped Die Cuts from your stash”

Tema: Die Cutting
Publisert: 12. oktober 2020 av Natasha Foote
Beskrivelse: Videoen starter med at instruktøren blander ulike farger blekk på akvarellpapir. Deretter bruker hun stensiler og stempler på papiret. Hun setter deretter mange blomster-diecuts sammen på et maskeringspapir. Hun snur maskeringspapiret rundt og stanser ut et hjerte. Hun gjentar så prosessen, men denne gangen med blader istedenfor blomster. Ved å påføre lim på blomstene og bladene klarer hun å overføre diecuts til kort. Dette er en fin måte å bruke dies på og det kan godt hende du vil se nytte i dies som du kanskje ikke har brukt på en stund. Videoen er godt filmet (og jeg elsker trebordet hun arbeider på). 


“The Ultimate Guide to Papercrafting Adhesives”

Tema: Lim og tape
Publisert: 16. oktober 2020 av Scrapbook.com
Beskrivelse: Denne videoen er en innføring i ulike typer lim og tape og hvilke prosjekter disse passer til. Limene og tapene i denne videoen er produsert av Scrapbook.com, men tilsvarende produkter finnes også lettere tilgjengelige i Skandinavia. Du kan for eksempel bruke Washi-tape isteden for Mint-tapen som brukes i videoen. Videoen er godt filmet og vel egnet spesielt for nybegynnere innenfor papirhobby. 


Tutorialene som anbefales i “Månedens tutorials” er valgt ut fra en uavhengig redaksjonell vurdering fra TPC Magazine. Videoene i denne artikkelen sees via en link direkte på You Tube.

Du finner TPCs temaside om teknikker her: Techniques – Tekniker – Teknikker

Nøkkelord dansk: Teknik. Papir hobby. 
Nøkkelord svensk: Papperspyssel. 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More