Litt av hvert

Litt forskjellige tutorials denne måneden. Her finner du inspirasjon til din September-layout i Bullet Journalen. Du får inspirasjon til et “Shutter”-kort, men kanskje ikke helt den typen du tror og du får inspirasjon til å dekorere en vakker treboks. 


“Plan with me – September 2020 Bullet Journal Set up”

Tema: Bullet Journaling
Publisert: 28. august 2020 av AmandaRachLee
Beskrivelse: I denne videoen får du inspirasjon til hvordan du kan lage September-layout i din Bullet Journal. Temaet for layouten i denne videoen er dataskjermer og fargen som brukes er lilla. I videoen kombineres tegning, journaling og Washi Tape. Videoen er godt filmet. Instruktøren snakker fort, men det går greit å følge med likevel. 


“Your Next Favourite Cardmaking Technique”

Tema: Kortlaging
Publisert: 25. september 2020 av Scrapbook.com
Beskrivelse: I denne videoen får du tips til hvordan du kan lage et julekort ved hjelp av die cutting. Jeg liker spesielt godt måten instruktøren setter sammen papirstrimler slik at de danner et “shutter”. Litt vanskelig å forklare, men du vil skjønne hva jeg mener når du kikker på videoen. Videoen er godt filmet og instruktøren snakker klart og tydelig slik at det er lett å følge med. 


“Vintage-retro decoupage box – Shabby Technique Tutorial “

Tema: Dekorasjon av en boks
Publisert:  6. september 2020 av Inspirations from the Soul
Beskrivelse: I denne videoen får man se hvordan man kan dekorere en treboks i Shabby-stil. Treboksen får flere lag med ulike typer maling i forskjellige farger. Som motiv på boksen brukes en treplate som kles inn med decoupage-papir. Videoen er svært godt filmet og lyden er kun musikk. Likevel går det fint å følge med da videoen ledsages av tekst som beskriver de ulike mediumene som brukes. Jeg synes det er spesielt inspirerende å se måtene instruktøren bruker maling på for å skape ulike effekter på prosjektet. 

https://www.youtube.com/watch?v=kPQXLj80NXM


Tutorialene som anbefales i “Månedens tutorials” er valgt ut fra en uavhengig redaksjonell vurdering fra TPC Magazine. Videoene i denne artikkelen sees via en link direkte på You Tube.

Nøkkelord på dansk: Tekniker. Foldekort.
Nøkkelord på svensk: Julkort. Kortvikning. Låda.

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ UKENTLIG OPPDATERING MED DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Meld deg på innen 20. juni og vær med i trekningen om en hemmelig gave til en verdi av minst 500 kr. Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.

Kommentarfeltet er stengt.