Månedens prosjekt – juli

Hver måned fremover vil vi finne fram til et papirprosjekt som vil bli kåret til “Månedens prosjekt” i TPC Magazine. Prosjektet skal være laget av en skandinavisk papirkunstner. På slutten av året vil vi ha samlet tolv månedsprosjekter hvor av et vil bli kåret, av TPCs lesere, til “Årets papirprosjekt 2022”. I dag har vi gleden av å presentere månedsprosjektet for juli.- Advertisement -

Månedens papirprosjekt –  juli er et morsomt kort laget av Anna i Sverige. Begrunnelsen for valget vårt er: 

“Annas studentkort har farger som passer så flott til hverandre. Kortet har et stilig design med tallet “22” som et tydelig blikkfang i fronten på kortet. Den lille uglen gjør at kortet får et morsomt uttrykk”.Beskrivelse av prosjektet?
Det är ett studentkort till sonen som slutade gymnasiet i juni.

Hvordan er prosjektet laget?
Jag har utgått från Crealies slimline som bas till kortet Siffrorna är också från Crealies. När jag beställde dem, tänkte jag mig kortet liggandes och inga skakboxar. Som ni ser blev det ett stående kort och skakboxar. När jag fick hem siffrorna såg jag direkt möjligheten att göra skakboxar utav siffrorna. Så det var ju lika bra att bara göra det! Papperna kommer från Maja Design Denim något. En kollektion som finns i både tjej- och killfärger. Och som jag av någon anledning tycker passa utmärkt till just studentkort. Den randiga bakgrunden bakom siffrorna är Gummiapans mini slimline dies. Den utsöta ugglan är från ByLene design.

Hvor lang tid gikk med til å lage prosjektet?
Det som tog längst tid var siffrorna, men de tog inte så jättelång tid att göra. Jag gör rätt många skakkort, så jag har en del rutin kring att göra skakkort.

Hva inspirerte deg til å lage dette?
Jag har sett scrappare använda sig utav dessa stora siffror på sina kort, jag kan dessvärre inte nämna någon vid namn.

Adresse til eventuell blogg/webside?
Jag har en mycket dåligt uppdaterad hemsida Annas scrapAvstemming

Dersom du vil stemme fram Månedens papirprosjekt – juli som “Årets papirprosjekt 2022” vil du få mulighet til det fra 31. desember 2022 og en måned fremover. Den 7. februar 2023 vil vi avsløre hvilket av de tolv papirprosjektene som fikk flest stemmer. 

Foto: Anna
Publisert med tillatelse

Nøkkelord dansk: Papir projekt. 
Nøkkelord norsk: Papirprosjekt. 
Nøkkelord svensk: Pappersprojekt.

- Advertisement -

Translate »