NORDSTJERNEN: MARGARETA FRA SVERIGE

0 557

IMG_0046

Margareta fra Sverige startet med både papirhobby og blogging i godt voksen alder. Det var datteren Åsa som lokket Margareta med inn i papirhobbyen, og det var datteren sammen med barnebarna som ga Margareta blogg og “bloggkurs” i julegave. Nå er Margareta i sitt “Kortmakeri” hver dag og det blir det mange flotte kort av.

profileJag heter Margareta Stafström.

Jag bor i Gävle i Sverige.

Jag fick min blogg som “julklapp” av min dotter och mina barnbarn, inklusive “kurs” i hur man bloggar, julen 2010.Härligt med instruktioner från ungdomarna!! Därför är jag i scrapkretsar känd som MormorMargareta, eftersom min blogg heter så: MormorMargareta

Jag är mest kortmakare, och min passion är att göra kort med matchande kuvert.
Det händer också att jag gör askar eller altrar något.

Jag har tidigare hållit på med bl a screentryck och gjort egna kort ända sedan min ungdom,men för a 6-7 år sen lockade min dotter Åsa in mig i “scrapträsket” och det har jag aldrig ångrat!

Jag tycker det är en fantastisk hobby, där jag får utlopp för min kreativitet på ett lekfullt och kravlöst sätt.
Eftersom jag är pensionär och rår över min tid tar jag mig ofta en stund i “kortmakeriet” varje dag.
Ibland blir det ett par kort på en dag, ibland blir det flera dagar av flyttande och funderande innan jag är nöjd.

IMG_0361

Artikkelen fortsetter på neste side.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA