DORTHES MARITIME HARMONI

1 1,027

Mange av dere har nok fått med dere Pias herlige og inspirerende artikkelserie om maritim inspirasjon i sommer. Som en liten oppfølging til artikkelserien har vi i dag valgt å vise fram et flott kort i maritim stil laget av Dorthe. I nydelige farger og blant annet med en bit lerret som pynt er kortet virkelig en fryd for øyet.

Type prosjekt: Kort
Anledning: Generell
Stilart: Maritimt
Teknikker brukt: Stempling, Layering, Die Cutting
Pynt/dekor: Jute, hyssing, Die Cuts, skjell, Chipboard, halvperler, knapper

002

Motivet til kortet har Dorthe funnet på nettet, og papirene hun har brukt er fra Papermanias “Chronology”. De to mindre stemplene er fra et stempelsett fra Joy.

004

Som dekorasjoner har Dorthe brukt lerret, skjell, to treknapper, bling og hyssing. Dorthe har plassert elementene sammen på en måte som gjør at kortet, til tross for mange detaljer å studere, fremstår som behagelig å se på. Fargesammensetningen og designet gjør kortet harmonisk og velkomponert.

006

The Paper Crafting takker Dorthe for at vi fikk lov å vise fram hennes flotte maritime kort i “Nordlyset” og dersom du vil se mer av det Dorthe lager kan du besøke bloggen hennes her: Pipserier

003

Foto: Dorthe Papst
Publisert med tillatelse

 

close
1 kommentar
  1. Maryann Laursen skriver

    Super smukt som altid Dorthe, du kan bare det med det maritime.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More