,

Maritim inspiration – part 1 – Dimension og dybde

Duften af saltvand, den friske brise, følelsen af sand mellem tæerne eller den vuggende bevægelse af en båd på havet….alt dette vækker dejlige minder hos mig. Måske er det fordi jeg er fra Danmark, hvor man ikke skal køre længe for at nå kysten og muligheden for at stikke fødderne i det friske hav. Måske er det fordi jeg er barn af bornholmere og er vokset op med jævnlige besøg på øen. Jeg ved det ikke, men jeg elsker havet og kan ikke undvære det for længe ad gangen! Og det martime tema er populært for tiden, hvorfor I i den kommende tid vil opleve lidt blandet maritim inspiration her i TPC.

I dag vil jeg vise Jer lidt inspiration af kort, som viser dimension og dybde. Der vil være lidt af hvert og måske lidt I ikke ville have forventet. Men inspiration skal I få – og med maritimt twist.

SE OGSÅ: ET MARITIMT ALBUM

Først skal I se dette pragtfulde kort af amerikanske Grace , som har lavet dette trappekort. Og ikke nok med det, så følger der en tutorial med i hendes blogpost. Selv er jeg begejstret for stemplet af fyrtårnet, som Grace har brugt. Og så synes jeg det er en rigtig lækker detalje med det grove sejlgarn, som er flettet ind i doily die’en.

Grace Nywening - Fathers Day center step

Dette kort med fyrtårnet fik mig inspireret til at undersøge, hvilke martime stempler man kan få herhjemme i Skandinavien – og som er produceret & designet i Skandinavien. Vi har mange dygtige Skandinaviske producenter af papirer og stempler, og jeg har fundet lidt at dele med Jer.

Hos Kreativ Hobby i Norge har jeg fundet disse to lækre stempler. Perfekt til projekter i maritim stil.

Kreativ Hobby, NO, stempel Fyrtårn

Kreativ Hobby, NO, stempel strand & måger

Og hos Vilda Stamps i Sverige har jeg fundet dette lækre silouette stempel. Mums.

Vilda Stamps, SE, Fyrtårn silouette

Men det stopper ikke her!

Jeg har også fundet lidt inspiration til Jer i form af lidt anderledes maritime kort. Så hvis du er nysgerrig, så kig med her. Prøv lige og se dette Pop-Up 3D kort fundet på Etsy. Wauw, siger jeg bare. Men det er vist lidt udenfor mine evner. Men flot er det i hvert fald. Og hvad med dette flotte 3D kort med fyrtårn, som er et Curved Fold kort. Og her er sørme også et flot Inside Out kort.  En ting er sikkert – stempler med fyrtårne er meget IN for tiden!

Du finner de andre artiklene i denne serien her:
Maritim inspiration – part 1- Dimension og dybde
Maritim inspiration – part 2 – Den enkle stil
Maritim inspiration – part 3 – Vintage og fiskenet
Maritim inspiration – part 4 – Havets pynt
Maritim inspiration – part 5 – Havets farver
Maritim inspiration – part 6 – For barnlige sjæle
Maritim inspiration – part 7 – Gaver og fest

Translate »