MARITIM INSPIRATION – PART 1 – DIMENSION OG DYBDE

4 1,212

Duften af saltvand, den friske brise, følelsen af sand mellem tæerne eller den vuggende bevægelse af en båd på havet….alt dette vækker dejlige minder hos mig. Måske er det fordi jeg er fra Danmark, hvor man ikke skal køre længe for at nå kysten og muligheden for at stikke fødderne i det friske hav. Måske er det fordi jeg er barn af bornholmere og er vokset op med jævnlige besøg på øen. Jeg ved det ikke, men jeg elsker havet og kan ikke undvære det for længe ad gangen! Og det martime tema er populært for tiden, hvorfor I i den kommende tid vil opleve lidt blandet maritim inspiration her i The Paper Crafting.

I dag vil jeg vise Jer lidt inspiration af kort, som viser dimension og dybde. Der vil være lidt af hvert og måske lidt I ikke ville have forventet. Men inspiration skal I få – og med maritimt twist.

Først skal I se dette pragtfulde kort af amerikanske Grace , som har lavet dette trappekort. Og ikke nok med det, så følger der en tutorial med i hendes blogpost. Selv er jeg begejstret for stemplet af fyrtårnet, som Grace har brugt. Og så synes jeg det er en rigtig lækker detalje med det grove sejlgarn, som er flettet ind i doily die’en. Du kan læse Grace’s blogpost og tutorial HER.

Grace Nywening - Fathers Day center step

Dette kort med fyrtårnet fik mig inspireret til at undersøge, hvilke martime stempler man kan få herhjemme i Skandinavien – og som er produceret & designet i Skandinavien. Vi har mange dygtige Skandinaviske producenter af papirer og stempler, og jeg har fundet lidt at dele med Jer.

Hos Kreativ Hobby i Norge har jeg fundet disse to lækre stempler. Perfekt til projekter i maritim stil.

Kreativ Hobby, NO, stempel Fyrtårn

Kreativ Hobby, NO, stempel strand & måger

Og hos Vilda Stamps i Sverige har jeg fundet dette lækre silouette stempel. Mums.

Vilda Stamps, SE, Fyrtårn silouette

Men det stopper ikke her!

Jeg har også fundet lidt inspiration til Jer i form af lidt anderledes maritime kort. Så hvis du er nysgerrig, så kig med her. Prøv lige og se dette Pop-Up 3D kort fundet på Etsy. Wauw, siger jeg bare. Men det er vist lidt udenfor mine evner. Men flot er det i hvert fald. Og hvad med dette flotte 3D kort med fyrtårn, som er et Curved Fold kort. Og her er sørme også et flot Inside Out kort.  En ting er sikkert – stempler med fyrtårne er meget IN for tiden!

Kig med i den nærmeste tid for der kommer meget, meget mere MARITIM inspiration her i The Paper Crafting.

Og tak til vores faste læser og bidragsyder Dorthe Pabst (Pipserier), som har ønsket Maritim inspiration her i The Paper Crafting.

 

close
4 kommentarer
 1. Maryann Laursen skriver

  WAUW du har godt nok fået lavet en rigtig fin artikkel her Pia, og sikken en masse super fed inspiration, du har fundet til os, det er bare helt fantastisk, og sååå lækkert med så meget forskelligt i stil også. Super god og virkelig lækker inspiration fra dine links også, der er godt nok nogle flotte ting imellem, så nu er der da vist ikke nogen undskyldning mere, især efter pigerne kom hjem fra lejr med en kæmpepose med alt muligt strandguf til mormor forleden.

 2. Dorthe/Pips skriver

  Nøj en lækker artikel – og TAK fordi I gider lave en “Maritim serie” – Den vil jeg virkelig glæde mig til.

 3. Katarina Øyangen skriver

  Wow! Så lurt å lage en maritim artikkelserie! Jeg elsker havet ( og Danmark) og bor på fjellet, Røros , Norge.
  Og tusen takk for at vi og våre stempler fikk være med i artikkelen.
  Katarina, kreativ hobby.

 4. […] Maritim Inspiration – Part 1 – Dimension og Dybde […]

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More