,

Maritim inspiration – Part 2 – Den enkle stil

Så har vi atter fået vind i sejlene og drager mod næste havn i vores maritime inspirationsrejse. Vi sidder i stævnen af båden med fødderne dinglende over kanten og mærker de friske kolde havstænk på fødderne. Vi lukker øjnene og tager en dyb indåndning af den friske havblæst….livet er skønt og der er fuldstændig ro. Denne gang skal vi se på den mere enkle CAS stil, hvor der er åben horisont og ingenting så langt øjet rækker.

Jeg har sandt nok været på inspirationsrejse rundt i blogverdenen og fundet nogle dejlige kort, som I skal se her. Og i dag skal vi se nærmere på den enkle stil med maritimt twist. Vi har tidligere beskrevet Clean and Simple (CAS) stilen i denne artikel.

SE OGSÅ: MARITIME KORT

Først vil jeg vise Jer dette dejlige kort af Kay Miller, som fangede mit øje med det samme. Kay er en sand mester til de enkle kort og på det seneste har hun lavet nogle stykker med maritimt look. Tjek hendes blogpost ud her, hvor der også er et bonus kort. Kay har brugt dette stempel sæt fra Lawn Fawn med tilhørende dies.

Kay Miller, Nautical

I min første Maritime Inspirations artikel så vi lidt på stempler med fyrtårne, som var designet og produceret herhjemme i Skandinavien. Og da Kay’s kort også gør brug af et fyrtårn, så skal I da lige se et stempel jeg har fundet hos Vilda Stamps i Sverige. Se bare her. Og så følger der også et lækkert Splash stempel med. Det kunne jeg i hvert fald godt bruge til CAS kort!

Vilda Stamps, SE, stempel Fyrtårn og Splash

Inden vi fortsætter skal I lige se dette kort, som er yderst lækkert. Det får virkelig en CAS chick, som mig til at savle.

Nu findes der jo mange andre motiver indenfor den maritime verden end fyrtårne. Så jeg har også fundet dette fantastiske kort af Monika Davis, hvor hun gør brug af både anker og ror. Jeg er særligt vild med hendes farve palette til kortet og den måde kortet er bygget op. Bemærk at her er brugt et lille stykke groft sejlgarn. Hvad synes I? Dejlig inspiration, hva’.

Monika Davis - CAS kort 1

Jeg måtte simpelthen finde ud af, hvor de stempler kom fra. De er fra Verve Stamps. Ellers er der også disse dies fra My Favorite Things.

Fik jeg nævnt, at jeg er vild med Monika’s valg af farver til hendes kort! Så lige hvor godt hendes farvevalg matcher denne farve inspiration fra Design Seeds. Naturen, og ikke mindst havet, er en guldgrube med farve inspiration. Kan det blive bedre end dette! Tjaa, hvis det da lige var mig selv, som befandt sig i dette øjeblik sammen med fiskene på en snorkel ferie.

Design Seeds colour palette - ColorSchool

Sidste kort er et af mine egne, som er et One-Layer CAS kort. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er meget vild med CAS og gerne den helt ultra enkle CAS stil. Så dette kort har så sandelig åben horisont og åbent hav så langt øjet rækker.

PKL_IMG_0550

Til kortet har jeg brugt dette lækre stempel “Knotty” fra Avery Elle. 

Avery Elle - Knotty stamp set

Hvis du – ja, dig – har lavet et maritimt kort i denne enkle stil, så vil jeg meget gerne se det. Så hvis du indenfor den seneste tid har lavet et dejligt maritimt kort, så skriv en kommentar til denne artikel og indsæt et direkte link til din blogpost med kortet. Vi elsker at se, hvad vores fantastiske læsere får lavet.

Hvis du først lige er kommet med på vores Maritime Inspirationsrejse, kan du læse lidt om de havne vi har lagt til på vores sejlrute her:

Maritim inspiration – part 1- Dimension og dybde
Maritim inspiration – part 2 – Den enkle stil
Maritim inspiration – part 3 – Vintage og fiskenet
Maritim inspiration – part 4 – Havets pynt
Maritim inspiration – part 5 – Havets farver
Maritim inspiration – part 6 – For barnlige sjæle
Maritim inspiration – part 7 – Gaver og fest

Husk at vi fortsætter vores rejse rundt i den Martime verden den kommende tid. Kom og hop ombord i næste inspirationshavn.

Denne artikel er baseret på min egen personlige inspiration, som jeg gerne vil dele med andre. Jeg er ikke blevet bedt om, eller betalt for, at skrive om disse produkter.

Translate »