Maritim inspiration – Part 4 – Havets pynt

Den sagte lyd af bølgerne som skyller ind over stranden. De fine riller, som skimtes under vandets overflade. Strøget henover sandbunden skimtes den ene fine muslingeskal efter den anden. Havets juveler, som et hvert barn har samlet sommer efter sommer og stolt vist frem til mor og far. Dejlige minder om en lun sommerdag på stranden med en let saltet vind.

En lun og dejlig sommerdag på stranden er lige præcist, hvad norske Elizabeth Elton’s kort skildrer. Elizabeth’s kort oser af sommerstemning og sødme. Og detaljen med de fine strandskaller, som hendes datter har samlet ind på stranden, er rigtig lækker. Da der ikke er brugt andet pynt end strandskallerne, lader det dem stå rigtig meget i fokus på kortet. Til kortet har hun brugt papir fra svenske Maja Design og stemplerne er fra svenske Magnolia. Bemærk bølgekartonet nedenfor de to strandpiger – det minder om rillerne i sandbunden!

- Advertisement -

Elizabeth Elton, NO, Magnolia girls on beach 1.0

Se lige hvordan kortet ser ud indeni. Der er virkelig kræset for detaljerne. Her har hun ladet strandskallerne indgå igen, men denne gang i form af stempler. Alle stemplerne til dette kort er fra Magnolias summer kit fra 2013. Elizabeth’s blog Cardville – Elizabeths Kreative sider oser af inspiration, særligt hvis du også er vild med Magnolia og Tilda stempler.

Elizabeth Elton, NO, Magnolia girls on beach 1.1

Da jeg så Elizabeth’s kort og de farver hun har valgt, så kom jeg i tanke om denne farve inspiration fra Design Seeds. Jeg synes, det passer perfekt til hendes kort. Du har de varme sandfarver sammen med de lidt køligere blå farver. Og prikken over i’et er inspirationsbilledet, hvor man ser det indre af en konkylien. Fantastisk konstruktion fra naturens side og et utroligt inspirerende mønster.

Design Seeds colour palette - BeachTones_1(Term of use)

Næste gang du kommer forbi stranden, så husk at samle lidt fine muslingeskaller. De vil give et fantastisk touch til dine maritime projekter. For ikke længe siden viste vi danske Dagny’s fine rammekort med strand tema og muslingeskaller.

Du bør også lige tjekke dette Seashell Collage stempel sæt ud fra engelske Chocolate Baroque, som bare har det hele; muslinger, måger, anker, ror, skib…det hele. Yummy!

Maja Design har også en maritim papir kollektion “Life by the SEA”, som har lækkert mønstret papir i signal farverne. Jeg kan godt spotte to mønstre med fyrtårne!

Maja Design, Life-by-the-Sea-Paper

 

Jeg er faktisk faldet over et par super søde matros stempler fra svenske Bildmålarna. Se bare denne friske matros dreng med anker eller denne søde matros pige med fortøjringen. Hvis du er vild med de firbenede og gerne vil have en matros hund, så tjek dette digitale stempel sæt ud. Her finder du en kær hund og hele 3 matros drenge.

Hvis du – ja, dig – har lavet et maritimt kort i denne dejlige stil, så vil jeg meget gerne se det. Så hvis du indenfor den seneste tid har lavet et dejligt maritimt kort, så skriv en kommentar til denne artikel og indsæt et direkte link til din blogpost med kortet. Vi elsker at se, hvad vores fantastiske læsere får lavet.

Hvis du først lige er kommet ombord på vores Maritime Inspirationsrejse, kan du læse lidt om de havne vi har været forbi på vores sejlrute her:

Vi er kun nået halvvejs på vores sejlrute, så bare rolig der er masser af inspiration endnu. Hop ombord og tag med til næste inspirationshavn.

Denne artikel er baseret på min egen personlige inspiration, som jeg gerne vil dele med andre. Jeg er ikke blevet bedt om, eller betalt for, at skrive om disse produkter.

- Advertisement -

Translate »