MARITIM INSPIRATION – PART 6 – FOR BARNLIGE SJÆLE

1 1,555

Hey Ho, Hey Ho, Her kommer vi, Havets Skræk. Sæt sejlene og lad vinden styre. Hejs flaget så alle kan se, at Havets Skræk vi er! Arrrrrr! Hey Ho, Hey Ho, Lad kujonerne gå planken ud. Havets gudinder skal have lidt at more sig med. Vær parat, for Havets Skræk vi er! Arrrrrr!

Jeg syntes ikke, vi kunne lave en Maritim Inspirationsrejse uden at gå lidt i barndommen. Pirater og sørøverne var i hvert fald noget jeg legede som barn. Hold op, hvor vi morede os. Lidt udklædningstøj, en kreativ mor og en far som leverede store papkasser. Ja, fantasien har ingen grænser som barn. Denne gang skal det ikke kun handle om papir, men vi vil se lidt bredere på den kreative verden.

Ved du, at du med dit Envelope Punch Board kan lave en lille skatte kiste! Ved at bruge noget design papir fra Fancy Pants “Nautical” kollektion kit med træ-look, har jeg lavet denne lille fine kiste. Tutorial til æsken kan findes HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se engang her, hvordan du sammen med dine børn kan lave jeres helt eget piratskib med pap, karton og filt. Eller hvad med at lave jeres egen nemme skattekiste ud af en æggebakke med lidt maling! Der er tutorials til både piratskibet og til skattekisten.

Eller hvad med en Pirat Foto Boks, hvor børnene (og de voksne) kan gå amok med at lave sjove billeder. Se bare her, hvor du kan få sørøver og pirat accessories til Foto Boksen lige til at printe ud fra The Quirky Quail på Etsy.com. Det er super sjovt – og jeg taler af erfaring, for jeg lavede én til en venindes polterabend! Og hvis du ikke lige har til at lave en Foto Boks, så er det alligevel super sjovt for gæsterne at få taget sådanne morsomme billeder.

TheQuirkyQuail_Photo booth props_Pirates

 

Denne her må jeg simpelthen have med, selvom det intet har med papir at gøre. Tjek lige disse super cool banan pirater! Så simpelt og så cool, at dine børn (og måske de lidt ældre i familien) vil hvine af fryd.

Og så er der dette cool dødningehoved kort designet af danske Donna. Hos Scrapper.dk  kan du endda købe skabeloner til kortet, så du uden problemer kan lave det selv. Smart hva’. Mette Hyldig fra The Paper Crafting Community har været så sød og hjælpsom, at hun har lavet Donna’s Dødningekort for os. Se lige hvor flot det er! Og det er jo helt op til en selv, om man vil lave et pige-kort, som Mette har gjort eller om man vil lave et drenge-kort.

 Mette Hyldig image1

 Mette Hyldig image2

Du kan også tjekke dette cool Pirat kort ud, som er fundet på Pinterest.

Eller hvad med inspiration fra dette pirat kort lavet af Stephanie Wincott, ejer af Clearly Besotted Stamps i England. Her er vi lidt mere ovre i det drengede look. Perfekt til fødselsdags invitationer for dine børn.

ClearlyBesotted_ Pirate Birthday card

Til kortet er brugt disse stempler og dies, som fåes hos Clearly Besotted Stamps.

ClearlyBesotted_Ahoy Matey_Stamp

ClearlyBesotted_Ahoy Matey_Dies

ClearlyBesotted_Wave Edge_die

Hvis du først lige er kommet ombord på vores Maritime Inspirationsrejse, kan du læse lidt om de havne vi har været forbi på vores sejlrute her:

Vi har stadig et stop tilbage inden vores inspirationsrejse i det Maritime slutter. Hop ombord og tag med til næste inspirationshavn.

Denne artikel er baseret på min egen personlige inspiration, som jeg gerne vil dele med andre. Jeg er ikke blevet bedt om, eller betalt for, at skrive om disse produkter.

 

close
1 kommentar
  1. Maryann Laursen skriver

    Super sej inspiration her Pia, en fortræffelig artikel om det våde element. Super fed.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More