MARITIM INSPIRATION – PART 7 – GAVER OG FEST

1 2,837

Nogle er bedre end andre til at holde tema fester. Personligt, synes jeg, det er ekstra festligt, når festen har et tema eller bestemt farve palette. I denne sidste artikel på vores Maritime Inspirationsrejse skal vi se lidt på gave indpakning, borddækning, indbydelser og andet, som har med festlige lejligheder at gøre.

Vi har nået vores sidste havn på Inspirationsrejsen. Vi slutter derfor af med et brag af en fest, eller det vil sige, med masser af inspiration til festlige lejligheder. Atter har jeg sejlet en tur rundt i blogverden og hevet inspiration ind i nettet. Så her får I lidt af hvert, så der (forhåbentligt) er noget for alles smag.

Var der nogen som sagde fest? Hvad skal vi bruge som bordpynt? Hvilke farver skal vi vælge? Yep, yep, tjek lige denne flotte maritime borddækning fundet hos CatchMyParty.com. Denne hjemmeside indholder uendeligt meget inspiration til fester. Men vi vil nøjes med denne gang at se nærmere på deres Nautical Party, hvor der er mange billeder. Fantastisk ide at bruge høje glas med sand i til at holde på banner pindene. Jeg har præcist sådanne glas fra IKEA.  Og bestikket er rullet ind i en rød serviet, bundet med et stykke sejlgarn og vedlagt et lille maritimt motiv (anker, skib mv.). Hurtig løsning med en stor effekt!

CatchMyParty_Borddækning_img_3875

Det er sommer og solen varmer godt. Gæsterne skal gerne køles lidt ned med kolde drikkevarer og så er det jo sejt at præsentere drikkevarerne i Maritim stil således. Hmmm, mon ikke man kan låne en kano eller jolle af en eller anden. Enhver mand vil jo hvine (eller brumme) af fryd, som en lille dreng over sådan et syn!

Hvordan skal vi dog pynte op til festen?? Hvordan får jeg det til at ligne en million? Kan vi få det til at se ekstra lækkert ud, så gæsterne får en WAUW oplevelse. Amerikanerne er bare en tand bedre til dette end os i Skandinavien (efter min mening). Måske dette billede fra CatchMyParty kan give dig lidt inspiration. Især dem med den søde tand vil savle over dette!

CatchMyParty_Festpynt_img_3884

Læg lige mærke til væg-pynten. Det burde man da selv kunne lave, når man er god til papir. Et alternativ kunne være disse populære papir-kugler fra IKEA, som fås i forskellige farver og former. De kan også findes i rigtig mange farver hos Panduro. Hos Panduro kan du også disse papir sole, som minder lidt om dem på billedet foroven.

Nu er det muligt at billederne ovenfor har fået dig til at tænke “jamen, hvordan når jeg at få lavet alt det?” Jo, så skal du lige se her hos Bird’s Party , hvor du kan få den helt store digitale maritime party kit, som er lige til at printe ud. Hvor nemt er det lige!  Prøv lige og se disse billeder. Selv cupcake pynt er muligt med denne kit! Hold op, hvor amerikanerne bare kan det dér! Hvis du oveni ønsker print-selv invitationer, så er det også muligt. Jeg kan især godt lide de små papir-skibe.

Birds Party_Nautical party Kit

Birds Party_snack boxes

Hvordan skal bordkortene se ud? Prøv lige og se disse smarte og meget enkle bordkort fundet hos ChiKaPea på Etsy.com. Sikke en effekt og alligevel så enkelt! Disse vil også være perfekte til et Maritimt party i Vintage stil.

ChiKaPea - Bordkort

Der er mulighed for nogle digitale Print-Selv bordkort, som er fundet på Etsy.com. Her kan du få forskellige koordinerende bordkort i “drenge” stil og her kan du få dem i “pige” stil.

Hvad med en morsomt fest indslag med en Foto Boks for festens deltagere. Her kan du få fine digitale print-selv fra The Quirky Quail, så du har accessories klar til gæsterne inden de træder ind i Foto Boksen. Det er et sikkert hit til alle fester, hvor gæsterne er med på lidt af hvert! Men man kan selvfølgelig også bruge disse print-selv til at pynte op med. Der er jo både anker, redningskrans, søstjerne og muslingeskal.

TheQuirkyQuail_Photo booth props_Nautical

Til slut vil jeg vise lidt gaveindpakning i Maritimt look. Gaveæsken i stribet er en emballage æske, som jeg har beklædt med design papir. Du kan se min tutorial på den her. Både gaveæsken, gaveposen og kortet er lavet med papir og andet lækkert fra Fancy Pants “Nautical” kollektion Kit. Ordet “Kaptajn” på tag’n på gaveæsken har jeg stemplet med dette Lawn Fawn alfabet stempel. Detaljeret materialeliste til kortet med ballonen kan du se her og til gaveposen og Kaptajn-tag’en her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fancy Pants_Nautical_Collection Kit

 

Vi er ankommet i sidste havn på vores Maritime Inspirationsrejse. Nu skal sejlene tages ned og båden rigges af. Det er slut for denne gang, men det har været en fantastisk fornøjelse at dele denne sejltur med Jer. Jeg, Kaptajn Pia, og besætningen takker for denne gang og håber, I vil komme igen og igen og igen :o)

Hvis du først lige er kommet ombord på vores Maritime Inspirationsrejse, kan du læse lidt om de havne, vi har været forbi på vores sejlrute her:

Tak for turen og god vind fremover!

Denne artikel er baseret på min egen personlige inspiration, som jeg gerne vil dele med andre. Jeg er ikke blevet bedt om, eller betalt for, at skrive om disse produkter.

1 kommentar
  1. Maryann Laursen skriver

    WAUW sikken en tur Pia, og tusind tak for den. Det har helt sikkert været en kæmpe fornøjelse at være med og har givet masser af fantastisk inspiration og for mit vedkommende flyttet lidsdt på min måde at tænke på også, hvilket helt sikkert vil blive endnu mere inspirerende fremover også på andre områder.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA