,

Maskulint kort med gavekort holder

Jeg hører tit at andre ligesom mig selv, har svært ved at lave kort til mænd. Jeg har fundet en ret enkel “løsning” på dette “problem”, og håber at I vil kigge indenfor, og se hvad det er jeg snakker om.


Type prosjekt: Kort
Anledning: Bursdag
Stilart: Clean and Simple
Teknikker brukt: Blending, stempling, fargelegging, Fuzzy Cutting
Hovedfarge: Blått


Jeg ved ikke hvorfor jeg har så svært ved at lave kort til mænd? Men jeg hører at det er mange andre som har det på samme måde. Jeg manglede et fødselsdags kort til en ven, og jeg gik virkelig i tænkeboks over hvad jeg ville lave og gøre. Men så kom jeg i tanke om et stempelsæt jeg havde fra Mama Elephant – “Cosmic Stars”, med alle stjernetegnene. Det er ganske enkelt et af det “perfekte” stempelsæt for kort til mænd. Jeg brugte skorpionen for mit kort, da det er stjernetegnet for dem som har fødselsdag 24. oktober – 22. november, men man kan selvfølgelig bruge den samme design for et andet stjernetegn.

Jeg vil sige at det er mange billeder i denne post, men det er også et video, hvor jeg viser min arbejdsgang.

20161028_131903_TDØ

dsc_0129_TDØ

dsc_0132-blog_TDØ

dsc_0130_TDØ

dsc_0134_TDØ

dsc_0136_TDØ

Her er video’et som viser min arbejdsgang

Jeg håber at jeg har givet jer lidt inspiration til kort for mænd. Og jeg ønsker jer alle en rigtig god weekend.


Posted

Translate »