Scrapping med gamle ark, gråstein og kartlav

Det har lenge vært snakk om at scrappeutstyr koster mye penger. Ja, det gjør det. Men de fleste som har scrappet en god stund har bunker med ark og hauger med utstyr som ligger i bunnen av scrappeskuffen. Jeg er nok en av de som har en del utstyr, men jeg har også begrenset handlingen veldig i flere år, og har derfor ikke ekstremt mye. Jeg har i mange år elsket å jobbe både med Prima ark og produkter og mixed media. Jeg fant fram et bilde jeg tok i fjor sommer på Nevelfjell og bestemte meg for å ta et dykk i scrappeutstyret mitt for å lage en layout. Jeg hadde ikke lyst til å bruke dyre blomster eller dies. Jeg fant fram gamle Prima ark og malinger for å lage en layout.


Type prosjekt: Layout
Stilart: Klasj og klin, Vintage
Teknikker: Lag på lag, maling, svamping.
Pynt/dekor: Ark: Prima Salvage District kolleksjonen – Chateau og Forever Green kolleksjonen – Watch them grow og  Nature’s Bounty. Rayher kreativ betong paste og FolkArt mosemaling. Gesso, blå maling og blå stempelpute. Twist – bilpoleringsgarn farget med alkohol blekk. Svart Kaisermist.


Framgangsmåte:

Arkene ble delt på midten og satt sammen for å lage layout med to ulike ark som bunnfarge. Deretter ble det malt med gesso og svamp på det sorte arket, for å danne grunnlaget for himmelen. Det ble så malt med blått og stemplet med blått med svamp.  Steinene ble klippet på frihånd, malt med betong paste, mosemaling og fikk noen sprayer med sort mist. Gresset ble laget ved å farge litt twist, bilpolleringsgarn med ulike grønnfarger av alkoholblekk. Alt papir er montert med 3D puter. Polergarnet er lit på med Uhu lim.

Lykke til med å finne fram gammelt scrappestasj.

 


Posted

Translate »