LITT AV HVERT

Noe av det mest morsomme med papirhobby er alle kursene, messene og treffene man kan delta på. Men man kan også møte likesinnende over nettet – blant annet på sosiale media og ved være med i Design Teams og på utfordringer. 

Produsenter og forhandlere  av papirhobby-utstyr har ofte egne Design Teams. Det samme har utfordrings- og inspirasjonsblogger. Hvis du vurderer å søke om å bli med i et Design Team finner du mer informasjon på siden “Design Team”. 

Det finnes utallige utfordringer man kan delta på dersom man holder på med papirhobby. Mange ganger er det veldig vanskelig å ha oversikt over hvilke tema utfordringene har, når de starter og hvor lenge de svarer. Vi har laget tre oversikter som kan hjelpe deg litt med det – den første er en alfabetisk oversikt, den andre en tematisk oversikt og den tredje er en oversikt over når utfordringene starter og hvor lenge de varer.

Cardmaking - Kortlaging
Scrapbooking - Scrapping
Paper Craft - Papirhobby
Techniques - Teknikker
Decorations - Dekorasjoner
Inspiration - Inspirasjon
Tips and Tricks
Getting Organized - Organisering
Meeting Up - Møtesteder
Shopping

Featured photo “Meeting Up”: Pia Krogh Larsen 
Photo “Litt av hvert”: Kirsten Grue Ulset
Scrappetreff Facebook-grupper møtesteder papirhobby

- Advertisement -

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More