,

Merethes overflødighetshorn

Julen 2015 er forbi og den mer nøysomme måneden januar står foran oss. Det skal vi imidlertid ikke dvele for mye ved i dag når vi viser fram Merethes flotte overflødighetshorn. Merethes horn er laget med tanke på julen, og passer kanskje best da, men kan også være et artig innslag i et bursdagsselskap eller lignende. Nedenfor finner du Merethes beskrivelse av hvordan hun lagde hornet. 


Type prosjekt: 3D, Overflødighetshorn
Anledning: Jul
Stilart: Vintage
Teknikker brukt: Die Cutting 


Denne gangen har jeg brukt Silhouetten og laget dette overflødighets hornet jeg fant i Silhouette store. Selve hornet er kuttet i kraft kartong og grønn jule kartong. Kuttet også ut en del blader og julestjernene er fra Tim Holzt/Sizzix.

Laget en base til denne da jeg synes den ble stødigere. Fylles med godsaker til jul. Brukte tre julestjerner på denne. Julestjernene er kuttet i hvitt papir og svertet med diverse Distress ink. Ble fin synes jeg og er nok ikke den siste jeg lager.
2015-11-11 10.53.06-2
2015-11-11 10.56.41
 
Silhouetten er et utstyr en må bruke å jobbe med, for å bli venn med har jeg funnet ut. Og det må ikke gå for lang tid i mellom hver gang en bruker den heller. Føler nå at jeg begynner nå å få litt kontroll på hva jeg gjør med den. Og veldig artig når en får det til.
2015-11-11 10.56.15
The Paper Crafting takker Merethe for at vi fikk lov å vise fram hennes nydelige overflødighetshorn og dersom du vil se mer av det Merethe lager kan du besøke bloggen hennes her: Merethes kreative boble
Foto: Merethe
Publisert med tillatelse

Posted

Translate »