MEST LEST I APRIL: LESERNES VALG

Påska 2019 er nå lagt bak oss og vi håper at alle hadde en fin påske. Artikkelen som ble mest lest i The Paper Crafting i april var vår påskehilsen til leserne der vi blant annet anbefalte noen helt spesielle påskeaktiviteter og påskelektyre. 


1. God påske
Artikkelen som ble mest lest av de artiklene som ble publisert i The Paper Crafting i april var artikkelen der vi ønsket våre lesere “God påske”. Det var en hyggelig overraskelse! I den artikkelen fikk også leserne tips til påskelektyre og påskeaktiviteter. Dersom du gikk glipp av vår påskehilsen finner du den her: “God påske”

2. Bloggrunden uke 16
Hver mandag publiserer vi Bloggrunden og det er en av de mest populære faste postene i The Paper Crafting. I uke 16 fant vi to flotte kort og en nydelig layout på vår bloggrunde. Det kan du lese mer om her: “Bloggrunden uke 16”

3. Skal vi møtes?
I 2019 lanserer The Paper Crafting ti nye temasider om papirhobby. Den første av disse er allerede lansert og handler om hvor man kan møte andre med samme hobby. Du finner artikkelen om vår første temaside her: “Skal vi møtes?”

4. Drageegg til påske
Med premieren til “Game of Thrones” siste sesong tidligere i april passet det veldig godt med “drageegg” til påske. Kirsten laget et stilig eksemplar som du kan lese mer om her: “Drageegg til påske”

5. Påskeharer
En annen ting som passer godt til påske er påskeharer. Gunn lagde fire herlige esker formet som påskeharer i april. Du finner artikkelen her: “Påskeharer”

6. Bloggrunden uke 14
Av og til tar vi også turen innom sosiale media når vi går på vår bloggrunde. Det skjedde mandag i uke 14 der vi blant annet besøkte en Instagram-konto. Dersom du har en side på Instagram eller Facebook kan du gjerne sende oss en melding. Da kan det hende vi dukker opp hos deg neste gang: “Bloggrunden uke 14”

7. Notisene uke 15
I “Notisene” i uke 15 kunne du blant annet lese om hvordan du kan tagge The Paper Crafting når du legger ut bilder på Instagram. Da vil bildene dine dukke opp på våre inspirasjonssider. Du kunne også lese om at hÄnglar och Wings nå har begynt med digitale stempler. Du finner artikkelen her: “Notisene uke 15”

 

Vignett: Marit Pedersen
Foto fra Pixnio. License: CC0

The Paper Crafting

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More