MEST LEST I FEBRUAR: LESERNES VALG

0 1,101

Konkursen til Norsk Stempelblad, som er utgiver av “Ett trykk”, var en trist nyhet forrige måned. Årsaken til konkursen var sviktende salg samt økte utgifter. Andre artikler som ble mye lest sist måned var “Nordlyset: Jeanettes kort” som viste et sommerlig og flott kort laget av Jeanette i Danmark. 


1. Takk til “Ett trykk”
Norsk Stempelblad gikk konkurs i februar og i artikkelen “Takk til “Ett trykk” kunne du lese mer om dette. Du finner artikkelen her: “Takk til “Ett trykk”

2. Nordlyset: Jeanettes kort
Mange var interesserte i å lese mer om det sommerlige kortet som Jeanette fra Danmark hadde laget. Kortet ble presentert i serien “Nordlyset” i begynnelsen av februar og du finner artikkelen her: “Nordlyset: Jeanettes kort”

3. Kjærlighet
Gunn laget et nydelig kort med en spennende overraskelse på innsiden i forbindelse med Valentines Day 14. februar. Du finner artikkelen og hennes flotte kort her: “Kjærlighet”

4. Nordstjernen: Karin fra Sverige
En av “Nordstjernene” i februar var svenske Karin og mange ønsket å lese mer om Karin og hennes flotte kreasjoner. Du finner artikkelen her: “Nordstjernen: Karin fra Sverige”

5. Tre kort i en serie
Kirsten har laget en serie med tre enkle, men vakre kort i Shabby Chic-stil. Kortene var spesielt egnet å lage dersom du ønsket å bruke opp restepapir. Dersom du gikk glipp av Kirstens artikkel finner du den her: “Tre kort i en serie”

6. Svenske Nordstjerner
Denne vinteren har vi laget en samlet presentasjon av alle papirkunstnere som vi har presentert i serien “Nordstjernen”. Du finner den svenske presentasjonen her: “Svenske Nordstjerner”

7. Nordlyset: Jettes palett
Jettes palett ble presentert i serien “Nordlyset” i februar. Denne paletten er det virkelig verdt å kikke nærmere på og du finner artikkelen her: “Nordlyset: Jettes palett”

 

Vignett: Marit Pedersen
Foto fra Pixnio. License: CC0

The Paper Crafting

close
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More