MEST LEST I JANUAR: LESERNES VALG

0 732

Hvilke artikler ble mest lest i januar? Mange var spente på de nye trendene som ble presentert under Creativation. Men det var også andre artikler som nådde opp på “Topp 7”-listen sist måned og nedenfor kan du se hvilke det var. 


1. Nordstjernen: Siw fra Norge
Siw fra Norge var en av “Nordstjernene” vi presenterte i The Paper Crafting i januar. Mange ønsket å lese mer om Siw og du finner presentasjonen her: “Nordstjernen: Siw fra Norge”

2. Creativation – Nyheter
Årets happening innenfor scrappeverdenen, Creativation, gikk av stabelen i Phoenix, USA denne måneden. Kirsten skrev en oppsummering av årets trender og du finner artikkelen her: “Creativation – Nyheter”

3. Nordstjernen: Marie fra Sverige
Marie fra Sverige var en annen av “Nordstjernene” vi presenterte i The Paper Crafting i januar. Marie har blant annet lagd flotte tårn til sine stempelputer og du finner presentasjonen her: “Nordstjernen: Marie fra Sverige”

4. Rustikke ski
Gunn lagde noen nydelige pakkelapper i form av rustikke ski til julen 2018. Skiene var lagd av kraftkartong og stavene av blomsterpinner. Du finner artikkelen her: “Rustikke ski”

5. Nordlyset: Mettes julekort
Mettes julekort er et av de mer fargerike jeg har sett, og det var mange lesere som var nyskjerrige på hvordan Mette hadde laget det flotte julekortet – du finner det her: “Nordlyset: Mettes julekort”

6. Bujo meets Mixed Media – Art Journal
En av de store trendene nå om dagen er Bullet Journaling og i en artikkel i januar skrev Ria-Kirstine om hvordan hun bruker sin Bullet Journal. Den inspirerende artikkelen finner du her: “Bujo meets Mixed Media – Art Journal”

7. Nordlyset: Verenas julekort
Mange er allerede på jakt etter inspirasjon til årets julekort, og Verenas julekort som vi presenterte i “Nordlyset” i januar var også en av de mest leste artiklene i The Paper Crafting sist måned. Du finner artikkelen her: “Nordlyset: Verenas julekort”

 

Vignett: Marit Pedersen
Foto fra Pixnio. License: CC0

The Paper Crafting

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More