MEST LEST I MAI: LESERNES VALG

0 1,225

Hvilke artikler ble mest lest i mai? Mange var spente på hvem som ble kåret til “Årets skandinaviske scrapper 2017”. Men det var også andre artikler som nådde opp på “Topp 7”-listen sist måned og nedenfor kan du se hvilke det var. 


1. “Årets skandinaviske scrapper 2017”
På Scrapbookingdagen 6. mai kunne vi endelig avsløre hvem som ble kåret til “Årets skandinaviske scrapper 2017”. Artikkelen ble lest over 3300 ganger og dersom du gikk glipp av den finner du den her: “Årets skandinaviske scrapper 2017”

2. Nordstjernen: Tone fra Norge
Tone fra Norge var en av “Nordstjernene” vi presenterte i The Paper Crafting i mai. Mange ønsket å lese mer om Tone og artikkelen har til nå blitt lest over 1500 ganger. Du finner presentasjonen av Tone her: “Nordstjernen: Tone fra Norge”

3. Konfirmasjonskort til pike
Konfirmasjonene har stått i kø i Skandinavia den siste måneden. Bente-Heidi viste fram et nydelig konfirmasjonskort til pike og mange lot seg inspirere. Du finner artikkelen her: “Konfirmasjonskort til pike”

4. Cyber Crop Event på Scrapbooking Day 2018
På Scrapbooking Day 6. mai ble det arrangert et svært vellykket digitalt scrappetreff i vår Facebook-gruppe The Paper Events. I etterkant av dagen viste vi fram alle de flotte kortene som ble laget på treffet, samt de tre kortene som ble kåret til “Topp 3”. Du finner artikkelen her: “Cyber Crop Event på Scrapbooking Day 2018”

5. Nordstjernen: Jessica fra Sverige
Jessica fra Sverige var en annen papirkunstner som vi presenterte i “Nordstjernen” i mai. Presentasjonen av Jessica vekket stor interesse og er lest over 850 ganger når dette skrives. Du finner artikkelen her: “Nordstjernen: Jessica fra Sverige”

6. Vårens trender og teknikker
Kirsten Hyde er den i redaksjonen som holder seg best oppdatert på trendene innenfor papirhobby og i mai kunne du lese hennes flotte artikkel som vårens trender og teknikker. Du finner artikkelen her: “Vårens trender og teknikker”

7. Gratulerer med Scrapbookingdagen
6. mai var det Scrapbooking Day og denne ble markert av flere butikker og produsenter innenfor papirhobby. I The Paper Crafting ble dagen markert med Cyber Crop og avsløring av “Årets skandinaviske scrapper 2017”. Du finner en oppsummering her: “Gratulerer med Scrapbookingdagen”

 

Vignett: Marit Pedersen
Foto fra Pixnio. License: CC0

The Paper Crafting

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More