MEST LEST I MARS: LESERNES VALG

0 2,687

Påsken er over og en fantastisk årstid er rett rundt hjørnet. Til tross for at det nå blir mer og mer fristende å være ute håper vi at du vil følge med i The Paper Crafting også utover våren. Vi publiserer nye artikler om papirhobby hver eneste dag, og i dag tar vi et tilbakeblikk og ser på hvilke artikler leserne våre syntes var mest spennende i mars. 


1. Semifinale 2 – “Årets skandinaviske scrapper 2017”
7. mars var det klart for den andre semifinalen i “Årets skandinaviske scrapper 2017”. Denne gangen var det de tre norske semifinalistene som skulle kjempe om finaleplassen, og det var tre utrolig dyktige papirkunstnere som var med i semifinalen. Du kan lese mer om det her: Semifinale 2 – “Årets skandinaviske scrapper 2017”

2. Semifinale 3 – “Årets skandinaviske scrapper 2017”
Den svenske semifinalen startet onsdag 21. mars og pågår fram til midnatt onsdag 4. april. Mange har allerede avgitt stemme, men er du en av de som ennå lurer på hvem du skal stemme på kan du lese mer om de tre flotte semifinalistene her: Semifinale 3 – “Årets skandinaviske scrapper 2017”

3. Norsk finalist i “Årets skandinaviske scrapper”
Også den tredje mest populære artikkelen i mars handlet om “Årets skandinaviske scrapper”. Mange fattet interesse for hvem som skulle representere Norge i finalen som starter i midten av april. Dersom du ikke har fått med deg hvem finalisten her kan du lese mer om det her: Norsk finalist i “Årets skandinaviske scrapper”

4. Dansk finalist i “Årets skandinaviske scrapper”
Fredag 9. mars avslørte vi hvem som ble den danske finalisten i “Årets skandinaviske scrapper”. Etter at tre flinke semifinalister hadde kjempet om en plass i finalen var det til slutt en som trakk det lengste strået. Hvem det var kan du lese mer om her: Dansk finalist i “Årets skandinaviske scrapper”

5. Har du en favorittbutikk?
“Årets skandinaviske scrapper” er ikke den eneste kåringen vi har i The Paper Crafting. Vi kårer også lesernes favoritt blant nettbutikker som fører utstyr til papirhobby. Vi startet kåringen på “The International Scrapbooking Industry Day” 4. mars og den pågår fram til 30. september. Du kan stemme på din favorittbutikk her: Har du en favorittbutikk?

6. Gaveposer
3. mars publiserte vi en artikkel skrevet av vår skribent Gunn. Gunn hadde brukt restepapir for å lage flere små gaveposer i anledning Valentines Day. Mange fant glede i denne artikkelen og jeg vil tro at den også inspirerte mange til å lage en liten hilsen til sine nære og kjære. Du kan lese artikkelen her: Gaveposer

7. En flasketag til mann 75 år
Det er ikke alltid så enkelt å finne noe til “de som har alt”. Da kan en flaske med noe godt i være et bra alternativ. Bente-Heidi valgte å gi bort en flaske vin i 75-årsgave og den hadde hun pyntet med en tag som var laget spesielt til mottakeren. Du kan lese mer om det her: En flasketag til mann 75 år

 

Vignett: Marit Pedersen
Foto fra Pixnio. License: CC0

The Paper Crafting

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More