NORDLYSET: METTES MERKELAPPER

0 918

I vår hektiske hverdag er det koselig å vite at andre har lagt litt tid og omtanke ned i en liten hilsen til akkurat deg. Den lille hilsenen kan, for eksempel være, merkelappen på julegaven din. Mette har laget flotte merkelapper i år, og vi håper disse kan inspirere flere til å lage merkelappene selv. Det kan bety mye for mottakeren. Nedenfor kan du lese hvordan Mette laget disse fine lappene.

Type prosjekt: Tags
Anledning: Jul
Teknikker brukt: Die Cutting

12208508_10153638149174376_7015498282717375685_n

Jeg har lavet til og fra mærker til årets julegaver. Til dette har jeg brugt Die namics stitched tag die. Jeg har brugt kvistkarton og papir fra Heidi Swapp og Echo park.

Derudover har jeg brugt en Cheery Lynn die til julestjernen og Tim Holtz til skøjterne og en Martha Stewart punch til det store snefnug. Snefnugget er smurt med glimmerlim og drysset med diamond dust.

Jeg har bare standset tags ud og pyntet dem, egentlig ret simpelt, og ikke ret tidskrævende. Det der tager længst tid er at standse ud.

Jeg blev inspireret af nogle tag jeg havde set en anden scrapper havde lavet.

Størrelsen er 6 x 11 cm.


The Paper Crafting takker Mette for at vi fikk lov å vise fram hennes flotte merkelapper i magasinet og dersom du vil se mer av det Mette lager finner du bloggen hennes her: Min kreative hule

Foto: Mette
Publisert med tillatelse

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More