UT I VERDEN: MICHELLE FRA AUSTRALIA

2 1,574

 

Hvis noen av dere som leser dette har kontakt med Johnny Depp eller Michelle Pfeiffer bør de absolutt tipses om Michelles flotte layouts. Michelle Phillips fra Australia lager nemlig ofte layouts som en form for hyllest til filmer hun liker, deriblant “Edward Saksehånd” og “Batman”. Det er intet mindre enn en stor ære, tenker jeg, bare se de flotte kunstverkene til Michelle!

1013630_501811109981119_963115119286877415_nHva er ditt navn?
Michelle Phillips

Hvor bor du?
Sydney Australia – i the Blue Mountains

Har du blogg/webside?
Full Moon Scrapping

Hva slags papirprosjekter lager du?
Jeg lager for det meste layouts, men jeg elsker å lage tags, ATCer og av og til dekorere lerret.

Kan du beskrive prosjektene som vises fram i denne artikkelen?
Jeg har tatt med noen av mine nyeste layouts, jeg er med i Design Teamet til Scraps of Darkness Mixed Media-klubb. Jeg har scrappet i 8 år og vært med i Scraps of Darkness Design Team siden 2011.

Layoutene er som følger:

Carnivale Blue: Denne layouten er laget med utgangspunkt i bildet av karnevalsmasken. Jeg ønsket å skape en følelse av at masken ville hoppe ut fra siden derfor brettet jeg et papir som var likt fargen på masken og dekorerte det med metall og andre elementer.

47e75bbcd1ef9d30fe1f39e0f668d144

Steampunk Hat Woman: Jeg elsker Steam Punk-stilen, jeg forsøker å lage noe i den stilarten omtrent hver gang jeg scrapper. Jeg synes fargene, metallet og følelsen av vintage i denne sjangeren er morsomt og du kan virkelig slå deg løs. Den maskerte jenta hadde de perfekte fargene for å matche min sprø hatt og gullkjedet.

885566_439758576186373_6462259381190623566_o

Pixie Forest: Denne layouten er også laget med utgangspunkt i bildet, jeg synes det er lettere å velge bilde og arbeide rundt det. Jeg ønsket å gi layouten en skikkelig hagefølelse og nærmest gjemme bildet i hagen. Jeg brukte kartong for å lage hennes horn og dekorerte med masse mose og blomster.

11885161_512255202270043_8262344027289955768_n

Edward Scissor hands: Jeg elsker denne filmen og Johnny Depp så jeg ønsket å lage en layout til veggen i mitt scrapperom. Jeg lagde hans saksehender ved å bruke et par Steam Punk-vinger som jeg dekorerte med kniver jeg lagde selv. Masse rød og svart blekk og maling ble lagt til tilslutt for å fullføre prosjektet. Jeg elsker å rive papirene slik at de blir shabby og grungy slik som på denne layouten.

IMG_1231

Catwoman: Jeg liker å scrappe Hollywood-stjerner, og jeg elsker filmen “Batman” og Michelle Pfeiffer som Catwoman. Ved å rive og skrape papiret jeg brukte på denne layouten klarte jeg å gi et inntrykk av at den var skrapt opp av katter.

11825060_506968532798710_7056306090604686481_n (1)

Hvor ofte holder du på med hobbyen?
Jeg holder på med hobbyen i helgene siden jeg arbeider full tid og tilbringer mye av tiden på kontoret.

Kan du beskrive ditt hobbyrom?
Mitt scrapperom blir bygd nå siden vi holder på å renovere vårt hus for å lage rom til min samboers og min egen hobby. Fram til nå har jeg scrappet i garasjen slik at alle mine scrappeprodukter er pakket ned i esker som står der ute. Jeg må grave de fram hver helg før jeg kan begynne med scrappingen. Det er ganske tungt, men snart har jeg et eget rom.

Kjenner du til noen skandinaviske papirkunstnere og hva er ditt inntrykk av skandinavisk papirkunst?
Jeg har arbeidet sammen med noen skandinaviske papirkunstnere, de har vært på samme Design Team som meg hos Scraps of Darkness. Helena Johansson har en nydelig shabby chic-stil som forbløffer meg, og nederlandske Amy Voorthuis er også en av mine favoritter. Jeg jobber også for et finsk firma, Wartsila, gjennom mitt arbeid.

Hva (og hvem) inspirerer deg?
Jeg blir inspirert av filmer, nå er det slik at hver gang jeg ser en film leter jeg etter et bilde fra filmen som jeg kan scrappe. Jeg elsker Steam Punk-sjangeren og kle meg opp for å delta på Steam Punk-festivaler. Det er så kreativt.

Andre ting du ønsker å tilføye?
Jeg bor sammen med min lojale samboer og våre to nydelige hunder, Bella som er en samojed og Spike som er en engelsk Bull Mastiff, de er mine babyer og kan ofte ligge ved føttende mine mens jeg scrapper.

Foto: Michelle Phillips
Publisert med tillatelse

close
2 kommentarer
  1. Kathy Bradley skriver

    A wonderful article!! I love Michelle’s work and enjoy each and every post she shares!

    1. Michelle skriver

      Thanks Kathy…..hugs xx

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More