MIN SHOPPE STRATEGI

0 740

Av Lina Witzner

CHA 2014 er lige overstået, og det betyder at forretningerne snart bliver fyldt med nye, lækre produkter. Og som så mange andre, bliver jeg også fristet. Men jeg har efterhånden lært, at det sjældent er impulskøbene der bliver til favoritter på mine layouts. Eller i det hele taget brugt. Så her er en video om min Shoppe strategi, hvordan jeg (prøver) at undgå at blive fristet over evne, men kun købe ting jeg ved vil blive brugt.

Jeg laver også et layout fra start til slut i videoen, med mine nye produkter. Ofte er det svært for mig at tage hul på helt nye produkter og serier. At skære de smukke 12×12 papirer op i mindre stykker, kan godt være lidt af en udfordring. Her er det for mig, en stor hjælp at have nogen designs jeg tit vender tilbage til, når jeg laver layouts. Eller hvis jeg går helt i stå, kan en skitse også være en meget stor hjælp. Så kan jeg nemt se hvilken størrelse jeg skal skære papirene til. Og når først jeg har skåret de første papirer i stykker i en serie, går det som regel nemt med resten.

tcp01_01b

Musikk i video:
Dream Culture af
Kevin MacLeod
(incompetech.com)

Foto: Lina Witzner
The Paper Crafting

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA