Albumkort til mor

Det pusles mye med ulike aktiviteter i mange hjem om dagen. Vi nærmer oss morsdag, og stort sett har jeg inntrykk av at de fleste rundt meg er flinke til å ta vare på disse feiringdagene oppi en ellers så travel hverdag. I dag tenker jeg å vise et lite album til passfoto. Album har jeg laget til min reservemamma, min søte svigermor.


Type prosjekt: Mini album
Anledning: Morsdag
Stilart: Vintage
Pynt/dekor: Blomster, utklipp, osteklut, dies, blonder
Hovedfarge: Lilla og hvit
Utstyr som er brukt: Kuttemaskin, dies, 3D tape


De fleste som kjenner meg, vet at jeg er litt over normalen glad i å lage album. Det tar litt tid, men det er jo så koselig å gi bort. Dette søte lille albumet tar ikke så lang tid å lage. Og ikke minst så er det noe med å lage litt små prosjekter inne imellom så man får brukt opp litt rester. Jeg syns at jo mere mønster du bruker på et lite prosjekt som dette, jo finere blir det. Så her er det bare å kaste seg over restene.

Selve basen til kortet er laget med en dør dies fra Spellbinders. Denne er ment for montering så dørene ble dieset ferdig med to monterings stykker. Kjekt. Dekorpapiret til selve dørene tegnet jeg av inni diesen jeg brukte så det ikke skulle bli så bed kant med kraft. Arkene jeg har brukt kommer fra ScrapBoys sin nye serie Lovland. Til og med navnet på papiret passet til mamma prosjekt.

Jeg legger ut bildet av begge sider i tilfelle noen får lyst til å lage det samme. Jeg har lahet noen små korte tags til lommene denne gangen. De må nesten bare lages og tilpasses etter størrelsen og formen man velger på lommene.

Til slutt legger jeg ved et nærbilde av en side. Her ser dere at det er litt luft mellom selve kortet og lommene. Jeg bruker 3D tape som jeg klipper til i smale striper. Selve lommen er laget med et sett hjertedies fra Nellie Snellen.

Håper dette kan inspirere til et lite album prosjekt:)
Klem Betina

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.