MINIALBUM

0 1,654

Er det ikke flott at andre kan være til inspirasjon i hobbyen vår? Tidligere i sommer ble jeg inspirert at de flotte albumene som Gunn Anita lagde. Små album med mange lekre detaljer. Her er mitt album.

Type prosjekt: Album
Anledning: Konfirmasjon
Stilart: Røff/Tøff
Teknikker brukt: Embossing
Pynt/dekor: Metallpynt, trepynt, bånd, dies, enamel, utklipp
Hovedfarge: Blått
Medium som er brukt: Embossingpulver
Utstyr som er brukt: Kuttemaskin

Albumet kan man gjøre veldig personlig med bilder, sitater, historier etc. Det har ikke jeg gjort her, dette passer for alle. Teksten foran har jeg embosset i svart. Latt det være igjen litt pulver hist og her for å “røffe” det litt ekstra. Metallpynt sammen med stjerner i tre. Permene har jeg kledd med gamle boksider.

Sidene er laget av kraftkartong. Et lag bazzill og ulike Maja ark. Det er mange sider i albumet og jeg har dekorert de med utklipp fra Maja ark, dies, akrylpynt, metallpynt og tags. På tag`ene har jeg embosset motiv/tekst. Gjort det litt rustikk og tøft.

To løse tag som er plassert i to lommer i albumet. Ulike dies, bannere og enamels. Lagt inn noen fargeklatter hist og her. I og med at det er litt luft her er det plass for noen små bilder, sitater og/eller historier hvis det skulle være ønskelig.

Jeg har ikke kledd ryggen med mønsterark, men latt boksidene være synlig sammen med båndet som holder albumet sammen. Albumet ble ganske tykt når det var ferdig pyntet. Motivet på forsiden er bygget opp med 3D puter i flere lag. 

Link til en enkel og flott fremgangsmåte på dette albumet finner du her hos Gunn Anita alias Hobbyfrik
Der vil du også se Gro Anita sine flotte album.

 

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More