MINI MAPPE TIL FERIEMINDER

0 1,674

Jeg er vild med Traveler’s notebook, formatet og designet med al sin enkelthed. Selvfølgelig laver jeg selv mit indhold som notesbøger med kaffeindfarvede (helt almindelig god kaffe) sider, og til mine ferieminder har jeg lavet denne mini mappe.

Type projekt: DIY,  altered mini mappe
Anledning: Ferieminder
Stilart: Shabby chic, grunge og distressed
Teknikker brugt: Kaffefarvet akvarelpapir og tørret i ovn, syet i hånden og på symaskine
Pynt/decor: Eyelets, hørsnor, bomuld og gaze
Hovedfarve: Kaffebrun, creme, Archival ink jet black og distress ink vintage photo
Medium: Papirlim fra Panduro
Udstyr som er brugt:  Akvarelpapir, ovn, kaffe, saks, symaskine, syl, tråd, Pebbles datostempel, kold laminering ark og falseben

Jeg manglede en lille mappe til mine ferieminder, billetter og scraps, så jeg fandt at denne passede til mit formål. På mine 4 små fotos viser jeg hvordan jeg har foldet mit akvarelpapir. Det er håndgjort papir A 3 på 220 g. På den korte led har jeg bøjet det en gang, og husk at der skal være en flap på 3,5 cm i højden. På den lange led bliver papiret bøjet på midten, og igen er de to sider bøjet ind til midten. Du bøjer papiret op som vist, og til du har størrelsen på cirka en 10,5 x 13 cm mappe.

Jeg har tegnet og  klippet mine halvcirkler med saks, og det samme har jeg gjort med de to knapper, “knapperne” er sat fast med eyelets. Akvarelpapiret er dyppet i kaffe og tørret i ovnen på cirka 150 grader varmluft. Pas på, det går stærkt med at tørre papiret, så hold godt øje – det skulle nødig brænde 😉

Mappen er syet  i midten med sort bjørnetråd med 3 sting i alt. Jeg har distresset kanterne med ink. På bagsiden har jeg lavet et lille koldlamineret tag, med pressede strandblomster og datostemplet nederst på mappen.

Der bliver 4 lommer, og som ekstra bonus kan du også bruge de to sidelommer. Jeg har syet en lille touch box på med symaskinen bestående af akvarelpapir, scrap, bomuld, gaze og Tim Holtz journeykort, hvor jeg kan sætte et lille foto eller et minde.

Her er mappen sat på plads i midten af min notebook.

Her er min notebook, og du kan lige ane min lille mappe.

 

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More