MINI MAPPE TIL FERIEMINDER

0 844

Jeg er vild med Traveler’s notebook, formatet og designet med al sin enkelthed. Selvfølgelig laver jeg selv mit indhold som notesbøger med kaffeindfarvede (helt almindelig god kaffe) sider, og til mine ferieminder har jeg lavet denne mini mappe.

Jeg manglede en lille mappe til mine ferieminder, billetter og scraps, så jeg fandt at denne passede til mit formål. På mine 4 små fotos viser jeg hvordan jeg har foldet mit akvarelpapir. Det er håndgjort papir A 3 på 220 g. På den korte led har jeg bøjet det en gang, og husk at der skal være en flap på 3,5 cm i højden. På den lange led bliver papiret bøjet på midten, og igen er de to sider bøjet ind til midten. Du bøjer papiret op som vist, og til du har størrelsen på cirka en 10,5 x 13 cm mappe.

Jeg har tegnet og  klippet mine halvcirkler med saks, og det samme har jeg gjort med de to knapper, “knapperne” er sat fast med eyelets. Akvarelpapiret er dyppet i kaffe og tørret i ovnen på cirka 150 grader varmluft. Pas på, det går stærkt med at tørre papiret, så hold godt øje – det skulle nødig brænde 😉

Mappen er syet  i midten med sort bjørnetråd med 3 sting i alt. Jeg har distresset kanterne med ink. På bagsiden har jeg lavet et lille koldlamineret tag, med pressede strandblomster og datostemplet nederst på mappen.

Der bliver 4 lommer, og som ekstra bonus kan du også bruge de to sidelommer. Jeg har syet en lille touch box på med symaskinen bestående af akvarelpapir, scrap, bomuld, gaze og Tim Holtz journeykort, hvor jeg kan sætte et lille foto eller et minde.

Her er mappen sat på plads i midten af min notebook.

  • Type projekt: DIY,  altered mini mappe
  • Anledning: Ferieminder
  • Stilart: Shabby chic, grunge og distressed
  • Teknikker brugt: Kaffefarvet akvarelpapir og tørret i ovn, syet i hånden og på symaskine
  • Pynt/decor: Eyelets, hørsnor, bomuld og gaze
  • Hovedfarve: Kaffebrun, creme, Archival ink jet black og distress ink vintage photo
  • Medium: Papirlim fra Panduro
  • Udstyr som er brugt:  Akvarelpapir, ovn, kaffe, saks, symaskine, syl, tråd, Pebbles datostempel, kold laminering ark og falseben

Her er min notebook, og du kan lige ane min lille mappe.

Tak for at du tog dig tid til at læse mit indlæg, og jeg ønsker dig en forsat god dag. Kram, Susan

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA