UT I VERDEN: MIRANDA FRA NEDERLAND

1 1,953

Miranda er en papirkunstner fra Nederland som er svært glad i den romantiske stilen innenfor papirhobby. Her er det blomster, blonder, perler og søte motiv som er i fokus så om du også liker denne stilen finner du garantert inspirasjon i Mirandas yndige papirprosjekter.

M3Mitt navn er Miranda Bouhof og jeg bor i en liten by kalt Eerbeek i Nederland. Jeg er 36 år, har vært gift med Marco i 12 år og har to barn, Nancy og Mike.

Jeg er svært glad i scrapping og har holdt på med det i mange år. Jeg liker alt fra de “søte stemplene” til mer vintage-stil. Ved siden av scrapbookingen lager jeg også foldere, poser, esker og lignende. Jeg er spesielt glad i den romantiske stilen med blomster, perler og blonder, og liker derfor godt den skandinaviske stilen. Jeg er en stor fan av Maja Design, Pion og Magnolia- stemplene fra Magnolia er så søte!

Jeg holder en rekke workshops og demonstrasjoner i hobbybutikker. Jeg er også med i en rekke Design Teams, blant annet Scrap and co. – butikken der jeg holder de fleste av mine workshops og demonstrasjoner.

Et annet merke jeg liker er Let’s get bizzee som er MDF-artikler som er artig å lage altered prosjekter med, The Dutch Bestie Girls-utfordringsblogg med fine digitale stempler, The Foamtastische huiskamer som er en flott hobbybutikk og WLVC-bloggen som er en utfordringsblogg dedikert til vintage-stilen.

I fjor fikk jeg publisert en artikkel i boken “Marianne’s favorites” som ble utgitt av Marianne Design. En rekke av mine prosjekter, blant annet et 3D-staffelikort, har også vært publisert i the Noor-magazine issue 3 av Noor Design. Tre av mine prosjekter er også publisert på Noor Designs blogg, samt at jeg lager eksempler til en del av deres artikler. Og nå er jeg med i The Paper Crafting.

Jeg skal vise noen av mine prosjekter her, og dersom du vil se mer av det jeg lager er du alltid velkommen til min blogg Mirandas freubelsite og min Facebook-side.

M4

Over kan du se forsiden av kortet, nedenfor ser du hvordan det ser ut på innsiden.

M5


M6

En pose i Vintage-stil. Jeg har laget konvolutter i kartong og lagt inn forskjellige kort og tags.

M7

Nedenfor ser du kortene og tags som er inne i posen.

rr

M9


M10

Slider-kort – hvis du trekker i sløyfen med den lille bjørnen vil teksten komme til syne.

M11


M12 Tekanne-kort med pose og en liten eske. Motiv fra My Besties.

M13

 Dette er en lykt laget med materiell fra Let’s get bizzee og Craftemotions.

ww

www

Her ser du lykten fra siden, det er så koselig med lys inni den. 


wwwwDette er også MDF-ramme fra Let’s get bizzee. Her har jeg dekorert med englemotiv og tekst i vintagestil.

M1M2

 

Foto: Miranda Bouhof
Publisert med tillatelse

close
1 kommentar
  1. dorte skriver

    fantastisk, helt vild med tekanden og kop

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More