MIT HOBBYRUM – PIA

3 1,130

Har du lyst til at se min oase, mit fri-rum, mit hobbyrum, hvor jeg sidder og hygger med den kreative mojo? Så kig med her. Jeg har både video og lidt billeder til Jer.

Jeg er udemærket klar over, at jeg er meget priviligeret angående mit hobbyrum. I vores hus har vi et stort værelse, som manden og jeg har dele kontor i. Han har den ene halvdel og jeg har den anden. Lad os bare sige, at der er stor forskel på de to halvdele. Min side er lidt mere “fyldt” og farverig.

IMG_0608

Jeg har arvet et rigtigt kontor skrivebord fra min fars firma og tilhørende skuffemodul. Dette gør at jeg praktisk talt (indtil videre) kan have alle mine stempler, dies, stencils og embossing folders stående på bordet foran mig. Derudover har jeg også arvet hans solide Dahle guillotine papir skærer. Ren luksus!

Tag og kig med i videoen. Dette er min første video nogensinde og lavet efter første take, så beklager den ryster lidt hist og her. Min dialog på videoen er 100% improviseret, så bær over med min brug af ordet simpelthen :o)

I videoen giver jeg lidt tips og ideer til opbevaring og system for orden. Jeg indrømmer ærligt, at jeg er et STORT ordensmenneske og elsker at systimatisere og organisere ting. Alting har sin faste plads i mit hobbyrum. Dermed ikke sagt at det hele er perfekt (efter min egen mening).

IMG_0620
Opbevaring af Clear Stamps
IMG_0618
Farve markering af stempel sværter
IMG_0623
Farve markering af Distress Markers
IMG_0628
Udnyttelse af bagsiden af mandens computer skærm som opslagstavle. Ja, hvorfor ikke. Den var jo ikke køn at se på i forvejen.

 

3 kommentarer
 1. Maryann Laursen skriver

  Tusind tak for kikket indenfor Pia. Det var alle tiders at se, hvor det hele sker fra, og alle dine fine projekter ser dagens lys, og det gi´r et meget bedre indblik i hvordan du arbejder også selvfølgelig, så tusind tak for det.

 2. Karina skriver

  WOW! Lækkert arbejdsværelse,

 3. Camilla skriver

  Tak for rundturen, det ser rigtig dejligt ud, med fine systemer over alt.
  Din første video ….. wow – den er da blevet rigtig god.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More