MITT FØRSTE MØTE MED SILHOUETTE PORTRAIT

Graciela Noemi Cedrès er en av flere gjesteskribenter i The Paper Crafting denne våren og i denne artikkelen skriver hun om sitt første møte med Silhouette Portrait. Vi får også se noen kort som Graciela har laget ved hjelp av maskinen. Dersom du er i tenkeboksen i forhold til å investere i en slik maskin er dette absolutt en artikkel du bør få med deg.

Av Graciela Noemi Cedrès

Hva er bedre enn å få et nytt leketøy til hobbyrommet? Vel, sikkert mye, men denne gangen var da Silhouette Portrait flyttet inn hos meg. Jeg har tidligere vært nokså skeptisk til å ha en maskin som kan lage “alt” for oss, slik at vi ikke lengre trenger dies, men jeg er veldig fornøyd med Silhouette-maskinen. 

Før jeg kjøpte maskinen trodde jeg at jeg ikke lengre ville ha behov for dies, men ja jeg har fremdeles behov for dies, og det er jeg glad for fordi jeg bare elsker diesene mine og å bruke dem.

Tilbake til maskinen…jeg har den minste versjonen, som heter Portrait og som sagt det finnes mye en kan gjøre med denne maskinen, men med så mange muligheter er det også mye en må sette seg inn i for å kunne bruke dem.

Jeg har kjøpt min for å bruke den hovedsakelig med papir, men litt vinyl-kutting og tusjbruk er på listen også.

Nå, så maskinen var i huset, programmet som måtte brukes var installert så det var bare å trykke på på-knappen og kutte. Vel det var ikke så enkelt, maskinen er i inch og alt står på engelsk, men vi som driver med papir hobby har vel brukt inch før, så hvor vanskelig kan det være, sant?

Jeg kan ikke si at jeg er blitt en mester på å bruke denne maskinen og det er mye jeg må lære meg, spesielt å bli flinkere til å lese brukanvisning. Må være ærlig å si at jeg har måttet prøve om og om igjen et par ganger, og heldigvis har jeg brukt billig papir for å teste. 

Men jeg er veldig glad jeg har den, en kan kjøpe design hos nettstedet til Silhouette, eller så kan man finne mange gratis bilder på nettet eller spore bilder en selv eier.

Det som er viktig er å huske på rettigheter til bilder en bruker, og det kan du lese mer om i tidligere artikler her i The Paper Crafting: 
Opphavsrett – hva er det?
Kan jeg…? Hva er lov og hva er ikke lov innen papirhobby?

Jeg har laget noen kort som jeg nå vil gjerne vise dere.

Dersom du vil se mer av det Graciela lager finner du bloggen hennes her: Gracielas life og Instagram-kontoen hennes her: Graciela

Foto: Graciela
Publisert med tillatelse

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More