MIXED MEDIA CANVAS MED ROMINSPIRASJON

0 1,176

Scrapping kan være så mangt. Veldig mange lager kort og albumsider, men scrapping er også så mye mer. I dag viser jeg et mixed mediabilde med litt “rominspirasjon”. Her har det vært det full lek og opprydning i skuffen med ting og tang. Det er funnet fram gamle perler, trebiter, plastdeler og metalldeler fra pcer. I tillegg er det brukt stensiler og paster, sammen med hjemmelagde blomster og blomster fra Prima.

Type prosjekt: Mixed media lerret
Stilart: Mixed media
Teknikker:  Stensiler og paste, spray, tørrmaling og jobbing med strukturogfarge.
Pynt/dekor:  Gammel ramme,knapper, metall fragamlepcer, glassprøver fra industrien, hylstere til kuler, Prima blomster, hjemmelagde blomster, spray og maling.

Først er det jobbet med struktur i lerretet, med stensiler og sandpaste. Så er det limt på gammel ramme, rester av tre, gamle datamaskiner, beholdere til patroner og rester plastrundinger som er gamle rester fra industrien. Her er det tenkt komposisjon. Lerretet er delt inn i tre deler og hovedvekten av pynten er lagt på den ene delen, lengst til venstre. Komponentene er lagt over hverandre, som skaper dybde i bildet.

 

Bildet er sprayet helt sort. Dette gjør at skyggene blir mørkere nårmanjobber med bildet og fargene ilagene over.  Deretter er fokuset i bildet såvidtspraymalt hvit. Blå og lilla akryllmaling er tørrmalt over for effekt og farge. Deretter er Primablomster og hjemmelagde roser av gamle Primaark montert. Bildet er tatt på Queen Mary i Long Beach.

Ønsker dere en fantastisk uke videre.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More