MIXED MEDIA FUN!

4 1,240

Nedenfor kan du se de sjove prints man kan skabe med en salatslynge. Efter og have leget og fundet en rigtig god teknik, var det simpelthen for sjovt til ikke at fortsætte. Allerede nu har jeg ideer til hvordan jeg kan bruge nogle af disse cirkler, eller bare dele af dem i min Art Journal, men det må du vente til min næste artikel til at se mere om.

Men indtil den artikel går live, skal du selv lige have muligheden for at lege lidt. Derfor har jeg sammensat denne lille DIY til jer 🙂

Det du skal bruge er, 1 salatslynge, jeg købte min i IKEA for sølle 25 kr, paptallerkner, akryl maling og en forstøver til vand.

Først startede jeg med at klippe en rund cirkel ud af mine paptallerkner, der var en fortrykt cirkel i bunden af mine som lige passede ned i salatslyngen.

Så var det ellers bare om at gå i krig

Først kom jeg en lille glue dot i bunden af min salatslynge for at holde pappet fast når det snurre rundt.

Dernæste dryppede jeg malinge lidt hist og her ovenpå pappet.

Så gav jeg det en ordentligt omgang vand med forstøver flasken, og trak en spisepind igennem malingen for at lave en marmor effekt.

Så var det ellers bare at give pap og maling en ordentlig tur i salatslyngen og lade den udføre sin magi. Det sjoveste ved dette var at man aldrig kunne forudse resultatet. Jeg håber virkelig du vil prøve dette af, det er ikke kun sjovt for voksne, selv vores datter på 17 måneder der sad ved siden af og hjalp til med at vælge malingen syntes det var sjovt.

Lad os slutte af med et par close up af de færdige cirkler 🙂

Jeg håber du har fundet lidt inspiration til selv og gå i gang. Tak fordi du læste med KreaTive hilsner Ria-K.

close
4 kommentarer
 1. Sissel Lill Lange skriver

  Dette ser utrolig artig ut. Veldig fint ble det også. Dette må jeg prøve. Takk for at du viste oss hvordan man kan lage fine bakgrunner 🙂

  1. Ria-Kirstine Mølgaard skriver

   Hej Sissel, dejligt at hører at du har fundet inspiration i en af mine artikler, håber du får lige så meget sjov ud af denne teknik som jeg har haft.

 2. Aine Watters skriver

  Slynge, here I come! Mange tak Ria-Kirstine ?

  1. Ria-Kirstine Mølgaard skriver

   Hehe, håber du får det sjovt og nogle lækre resultater 🙂 Og velbekomme.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More