MIXED MEDIA LAYOUT MED RUST OG BØLGESKVULP

0 731

I sommer var jeg en tur på akvariet i Bergen. Akvarium har alltid inspirert. Jeg synes det er utrolig gøy å få tatt gode bilder i akvariet. Her hadde to steinbitt gjemt seg inni en rusten krukke. Med tenne på tørk og all rusten rundt, så synes jeg bildet ble artig. Jeg ville lage en LO som bar preg av det røffe og tøffe med rusten, men samtidig med litt preg av ømhet og vakre farger. Resultatet ble en layout med Prima sin vakre Santorini kolleksjon, med masse rust og maleeffekter som skulle minne om sjø og bølger. 

Type prosjekt: Layout
Stilart: Mixed media
Teknikker: Fussycut, tørrmaling og lag på lag.
Pynt/dekor: Ark: Prima – Santorini – Mix and Match. Brads: Prima. Finnabair sin rust paste. Liquitex maling og gesso. Prima stensil og blomster. Limited edition tekst fra Tim Holtz.

Her er det brukt rustmaling fra Finnabair på metalldelene. Metalldelene er både gamle metalldeler fra Prima, gamle nøkler, deler fra smykker og gamle pcer og rester av gamle bokstaver i mosegumi. Det blå arket i bunnen, er rester av gamle ark, malt med blå effektmaling, pålimt mikroperler og perler og malt med litt hvit gesso i kantene.

Layouten er full av halvperler og brads. Teksten “limited edition” er fra Tim Holtz.

close
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »