MIXED MEDIA MED RESTER

0 1,777

For en tid tilbake fikk jeg et utenlandsk scrappeblad hvor det var med noen tynne treplater som “gratis goodie bag” med bladet. Jeg snudde og vendte på disse platene. Jeg lurte veldig på hva jeg kunne bruke dem til. Jeg ønsket ikke å hive dem, men ville gjerne scrappe med dem istedet. Dermed bestemte jeg meg for å lage mixed media på de små treplatene. Her er et av de ferdige produktene.

Type prosjekt: Mixed media bilde
Stilart: Mixed media
Teknikker brukt: Tørrmaling
Pynt/dekor: Metall, mikroperler, blomster, perler, treord, glitterpapir
Hovedfarger: Sort, hvit og gull
Medium som er brukt: Liquitex sort spraymaling, Liquitex hvit maling ogFinnabair sin akryllmaling.
Utstyr som er brukt: Liquitex mixed media lim og gode pensler til tørrmaling.

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More