MIXED MEDIA PROSJEKT MED TUTORIAL

0 1,073

Mixed media er en morsom og kreativ måte å bruke alt mulig gammelt stasj du har liggende. Dette er alt fra gamle korker, skruer, muttere, gardinringer, perler og som her også en gammel og ødelagt saks. Det eneste du trenger av god kvalitet er et godt lim, god pensel og litt god maling og eventuelt voks. Prosjektet her er vist både i bilder og filmtutorial. 

Type prosjekt: Mixed mediabilde
Stilart: Mixed media
Teknikker: Tørrmaling og lag på lag.
Pynt/dekor: Kartong emboset med Sizzix 3D Texture Fades Embossing Folder av Tim Holtz-Mechanics. Lim: Liquitex heavy gel og Uhu lim. Perler, bruskorker, gammel saks. papirgir, metall fra innsiden av gamle symaskiner og pcer.

Utgangspunktet her er en MDF rest. Her er det limt på kartong med 3D embosset mønster av tannhjul. Så er det limmt på en gammel saks, perler, papirtannhjul og rester fra gamle symaskiner.

Etter at limet har tørket, er arbeidet lagt ned i en pappeske. Her spraymales hele prosjektet sort.

Det er brukt sort spray fra Biltema.

Når spraymalingen er tørr, er det tørrmalt med en blanding av glimmerrosa og rød maling og gull og kobber voks fra Finnabair. Tutorial på malingen ser du lenger ned i artikkelen.

 

 

 

Tutorial

 

Lykke til med kreative krumspring.

 

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More