Mixed Media – Steampunk Owl

Det låg en trasig glödlampa hemma på köksbänken. Jag tyckte den påminde om en uggla… Vad som hände sedan kan ni se här nedan. Jag har filmat hela processen, och produkterna som jag har använt finns beskrivna i videon.


Type prosjekt: Mixed media / skulptur / 3D
Anledning: För nöjes skull
Stilart: Steampunk / Grunge
Teknikker brukt: TPatina effekt / Målat
Hovedfarge: Brun / Grön / Turkos / Koppar


Detta är min sista artikel som gästdesigner, och det har varit ett fantastiskt roligt år med er och The Paper Crafting.

Det känns bra att få avsluta året med denna tokiga steampunk skulptur, då jag själv gillar den väldigt mycket. Den är inte söt, inte vacker  – men den är annorlunda!

Video:

***

***

Det här året har jag varit er Mixed Media inspiratör, och jag hoppas att jag har kunnat inspirera någon att prova på mixed media 🙂

Tack för besöket!
Melina aka Minas Kreativa


Som Melina selv skriver er dette hendes sidste artikel med GD2017 teamet og som vores Mixed Media Inspirator. Melina har lavet utroligt mange forskellige, fantastiske og spændende projekter siden januar. Her er både Mixed Media og Art Journal projekter, samt andet godt. Du kan tjekke dem alle sammen ud her…..


Posted

Translate »