Mixed Media tag i Halloween farver

Efterår er for mig smukke brændte farver og ikke mindst Halloween – som vi her i huset går meget op i. Halloween er bl.a. de smukke grønne og lilla farver, der passer så godt sammen. Her har jeg valgt at bruge lilla, grøn og guld sammen i et mixed media tag. 


Type prosjekt: Mixed Media Tag
Anledning: Hilsen
Stilart: Lag-på-lag, distress, Vintage
Teknikker brukt: Die-cutting / lag-på-lag / embossing, sværte
Hovedfarge: Lilla, grøn og guld
Pynt/dekor: Lilla silkebånd, 3 mm messing rhine stones.
Medium som er brukt: Distress Oxide Ink Villainous Potion og Rustic Wilderness (Oxide Spray) som baggrund, Villainous Potion embozzing glaze, Stamperia Cerantica guld pasta, Nuvo Expanding Mousse guld, akvarel papir til tag, Bazzil sort karton til base, foam tape 1 mm sort.
Utstyr som er brukt: Big Shot / skæremaskine / bogbinderlim / Sizzix Tim Holmz 3D embossing folder 665252 (bladbaggrund), Sizzix Tim Holtz 3D embossing folder 662716 (blomsterrankebaggrund), dies og stempel til lille tag fra Elizabeth Craft Design samt “kram” die fra Hobbyboden.dk’s eget design.


Tim Holz har for nylig udgivet sidste nye skud på hans farvepalette af fantastiske farver. Denne hedder Villainous Potion og er allerede en af mine favoritter. Farven er en helt fantastisk smuk, dyb lilla farve som egner sig så smukt til efterårs- og halloweentemaer.

Her har jeg valgt at kombinere den smukke lilla med Rustic Wilderness – også en farve fra Tim Holtz. Begge farver har jeg arbejdet med i Oxide-udgaven, hvor jeg lettere kan bygge farverne op ovenpå hinanden end med de almindelige Inks-sværter.

Jeg tænker også, den nye farve vil være utrolig smuk sammen med orange, f.eks. den lidt brændte orange, Crackling Campfire.

Jeg er startet med at skære 2 tags ud i hvid akvarelpapir, embosset dem med 3D foldere og sprayet baggrundene med de 2 ovennævnte farver. Jo flere lag, jo dybere bliver farverne.

Jeg gør mig normalt ikke i mixed media, men jeg syntes, at den nye farve indbød til et par lækre tags med masser af forskellige teknikker.

De mørke sommerfugle har jeg embosset med den Tim Holtz Embossing Glaze også i farven Villainous Potion. Glazen giver en smuk dyb, dyb lilla farve, nærmest lidt som glas. Jeg har ikke arbejdet med Tim Holtz’ glaze før, men jeg er fan!

På tag’et med bladene har jeg efter at have sprayet farver på med en finger kørt ganske lidt guldpasta (Cerantica fra Stamperia) på for at give en ekstra effekt. Det samme har jeg gjort i kanten på basekartonen og på det lille tag fra Elizabeth Craft Designs nye halloween kollektion af dies og stempler.

På det andet tag med bladrankerne, har jeg kørt let hen over de forhøjede lilla blomster med Versamark embossing sværte og embosset med mere Villainous Potion glaze. Det bliver meget tilfældigt, hvor der embosses, når man sværter på denne måde, men det må det gerne være, specielt når vi arbejder med vintage-stilen.

Jeg har sat mine tekster (knus) på en baggrund af sort karton, der har fået et lag guld expanding mousse ovenpå. Dette er sat på et stykke sort karton, der blot er embosset med glazen. Begge er revet i kanterne for at opnå et distressed udtryk.

Til slut har jeg samlet det hele og valgte at give min sorte base lidt guld i kanten hele vejen rundt, men ikke mere end at den sorte karton kigger igennem.

Et par lilla silkebånd, og mine tags er klar til at blive afleveret som hilsen til en der er lige så glad for Halloween og Halloweenfarver, som jeg er.

Jeg håber, du har fået lidt inspiration til at lege med farver og måske prøve nye teknikker af.

Tak fordi du læste med.

Mange kreative høst- og halloweenhilsner,

Tina

 

 


Posted

Translate »