MIXED MEDIA MINI ALBUM

0 1,092

Limor Webber var nyligen i Stockholm och höll flera olika kurser som arrangerades av Stockholm Scrap Class. Jag valde att gå på en som kallades Art Journal och den  jag tänkte skriva om idag, mixed media mini album.

Allt materiel ingick i kursen, det enda man behövde ha med sig var sin eget tool-kit (sax, tejp, linjal, lim… ja, alla sådana små saker som kan vara bra att ha). Kursen hölls på engelska men det var väldigt lätt att följa med när hon pratade och visade de olika stegen vi skulle göra för att få ihop vårt kit till ett sånt fint album som hon hade gjort.

Eftersom jag själv inte är så kladdig av mig när jag skapar mina kort så var det väldigt roligt och lärorikt att stiga ur sin “comfort zone”.
Kursen varade i sex timmar med avbrott för en timmes lunch (vilket man knappt ville ha för det var så roligt att pyssla). Att hålla de här är kurserna är Limors jobb så vill jag inte lägga ut exakt hur vi gjorde de olika stegen utan jag visar bara det färdiga resultatet. Nästan färdiga, det ska ju som rubriken beskriver det vara ett minialbum, men jag tyckte inte om hur själva albumet var uppbyggt så jag valde att behålla endast framsidan, som en tavla istället.

EEM_mix_media_album4[1]

EEM_mix_media_album3[1]

EEM_mix_media_album2[1]

EEM_mix_media_album1[1]

EEM_Mix_media_album[1]
Om ni får möjlighet så gå gärna en sån här kurs någon gång, det är fantastiskt roligt och inspirerande, speciellt nu när det är så mörkt ute och det blir massor av pysseltid över att testa nya saker.

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More