,

Monsterkort

Kule, søte og enkle monsterkort til Halloween. Godis kan kamufleres eller pakkes inn på mange ulike måter. Jeg har laget noen raske, men festlige monster kort som har plass for litt godis inni. Dette er også en fin måte og bruke opp noen restebiter på.

  • Type prosjekt: Kort
  • Anledning: Halloween
  • Stilart: Playful
  • Teknikker brukt: Die Cutting, Folding
  • Pynt/dekor: Stickers

Enn så lenge har jeg laget fire ulike monsterkort. Basen er 30 cm lang og 10 cm bred. Klaffene har litt ulik lengde, men det kan man tilpasse som man selv ønsker.  For at det skulle bli en liten lomme har jeg limt på en liten bit på hver side nederst på lomma. Du bestemmer selv hvor tynn eller tykk lomma skal være. Min er 1,2 cm.

SE OGSÅ: HALLOWEEN OG PAPIRHOBBY

Første mann har en oransje bazzill base. Den har i tillegg fått en liten bart. Jeg har stanset ut sirkler i ulike størrelser for så å toppe de med “levende” øyne til slutt. Det gir et ekstra liv til kortet.

Inni her var det en liten godt & blandet pose. Den passet perfekt inn i lomma jeg hadde laget.

Neste kort ut har fått en rosa base. Når jeg så på dette lille monsteret ble jeg litt lattermild og nostalgisk. Ansiktet minnet meg litt om Flode fra Barne-Tv på slutten av 70-tallet. Noen hårtuster og noen skjeve tenner.

Inni her hadde jeg glemt en pose med skittels.

SE OGSÅ: DIANAS HALLOWEEN-HUS

En mørk blå variant. Tennene her er rundinger som jeg har delt i to. De er limt på baksiden av lokket, kant i kant. Den fikk et veldig bredt glis.

Baksiden av lokket ble ikke veldig pent. Jeg har gjort en liten kamuflering etter at jeg tok bildene. Men tanken var uansett at kortene skulle være enkle, ujålete og morsomme.  Denne varianten har jeg fylt med karameller.

Siste kort ut har en grønn base. Her har jeg laget spisse hai tenner. Jeg klippet opp mange små trekanter/vimpler som jeg har limt tett i tett på baksiden av den grønne bazzillen.

Baksiden av klaffen, tenner tett i tett. Inni her har jeg lagt en liten pose med biler.

Klaffen festes ved at jeg har skåret til et lite spor i basen som fliken fra klaffen skyves ned i.

Alle kortene har fått “levende” øyne og er brettet etter omtrent like mål. Jeg skal ikke lage flere titalls slike kort, så de blir til noen utvalgte, nære barn.

Translate »