MØNSTERPAPIR I BILDERAMME

1 955

En annen variant av tapet i bilderamme som vi skrev om i The Paper Crafting tidligere, er å ramme inn mønsterpapir . Bildet nedenfor viser mønsterpapir i sort og hvitt som er rammet inn i en svart bilderamme med plass til tre bilder. 

TPC1B

En annen ramme, denne gangen sølvfarget og i høydeformat, av samme type. Her har jeg brukt to ulike mønsterpapir som jeg synes passet sammen. Øverst og nederst i ramma er det brukt samme papir, i midten et med annet mønster men i samme farge som de øvrige (sort/hvitt).

TPC1A

Man kan velge å ramme inn mønsterpapir som farge- og stilmessig passer til interiøret i rommet bildet skal plasseres, og det er lett å endre bildet ved å skifte ut mønsterpapiret dersom man vil det.

 

Foto: Marit Pedersen
The Paper Crafting 

close
1 kommentar
  1. Lena Johansen skriver

    Superflotte, og en så god ide. Jeg så en video her fra USA for et par år siden, og der får man kjøpt rammer til 12X12 papirene, og mange rammet da inn yndlings arkene sine i de, og det og er riktig så lekkert 😉 Men siden jeg ikke finner slike rammer her i Norge, tror jeg at jeg må prøve meg på denne versjonen her 🙂

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More