Mors dag i Sverige

Idag firar vi mors dag i Sverige. I våra Skandinaviska länder så firar vi olika dagar och Marit har skrivit en väldigt bra artikel om bakgrunden till detta och den finner ni här!

Årets kort till familjens mammor (min mamma, svärmor och mormor) har jag gjort med papper från Maja Designs underbara pappersserie Vintage Spring Basics. Jag har använt mig av samma stämpel på alla tre kort och den är från Gummiapan. Det första kortet är gjort med inspiration från veckans kortskiss, #306.

kortskissen morsdag

kortskissen morsdag blommorJag älskar att blanda olika metallfärgade embossingpulver och på det här kortet har jag använt tekniken på texten, fjärilarna och hjärtat.

morsdag maja designFjärilarna och de små blommorna känner ni säkert igen från mina bröllopslayouter som jag visade förra gången.

morsdag maja design nära

Till det sista kortet har jag rensat lite bland mina blommor och gjort en rejäl bukett till mamma. De små fjärilarna har jag klippt ut ur ett mönstrat papper och även här har jag gått loss med blandade embossingpulver på texten.

kort till mamma blommmor

Blommorna kommer från Wild Orchid Crafts och hjärtan är utstansade med en punch från EK Success. Här ser ni resultatet av blandningen koppar och guld!

kort till mamma text

Jag hoppas att ni har fått lite inspiration och skriv gärna en kommentar om du gillar att blanda embossingpulver eller om du har några kort till mors dag att visa!

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ UKENTLIG OPPDATERING MED DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Meld deg på innen 20. juni og vær med i trekningen om en hemmelig gave til en verdi av minst 500 kr. Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.

Kommentarfeltet er stengt.