Inspiration til mors dag

I maj måned fejrer både Danmark og Sverige Mor’s Dag. I Danmark er det søndag den 14. maj og Sverige er det søndag den 28. maj. I maj måned er foråret kommet (forhåbentligt) og naturen begynder at få kulør igen. I anledningen af Mor’s dag har vores Guest Design team lavet lækker, varierende inspiration til jer. Kom og kig med…


Type prosjekt: Kort / Gavepose
Anledning: Mors Dag
Stilart: Romantisk / CAS / Mixed Media
Teknikker brukt: Stempling / Diecutting / Farvelægning
Hovedfarge: Blandet


GD2017 teamie Gunn – vores Eske inspirator:

Liten gavepose, ikke til mor…men bestemor. Koselige ark med bestemor tekst.


GD2017 teamie Melina – vores Mixed Media inspirator:

Till dette kortet använde jag mig av stämplar “Butterfly trio” från Rubber Dance. Jag stämplade fjärilar av alla 3 storlekar direkt på kortbasen. De tre större fjärilarna stämplade jag också på ett separat papper, färglade och limmade sedan på plats för lite mer dimension.

Melina har virkelig været kreativ og forkæler os med hele 2 inspirationskort 🙂

Till det andra kortet använde jag stämpeln “Fly-Fly Flowers”, också från Rubber Dance. Jag stämplade motivet direkt på kortbasen. Jag stämplade och klippte ut 2 extra fjärilar från motivet för att skapa en liten bukett. Här valde jag att färglägga med guld och lite skarpare färger.


GD2017 teamie Jytte – vores Tags inspirator:

Mit kort til mor er lavet som en lille kærlighedserklæring med en buket blomster i glade farver, Jeg har farvelagt et smukt stempelmotiv, klippet det ud og limet det på et stykke mønsterpapir, Som pynt har jeg valgt blingsten på blomstermotivet.

  • Stempler: Blomstermotiv – Concord & 9th, Hellow Lovely Stamp Set / Tekst – WPlus9 Design Studio, Valentine Wishes.

GD2017 team koordinator Pia – Clean & Simple cardmaker:

Til mit kort har jeg prøvet en ny die, som jeg har fået. Den er så smuk, blomster placeret i form af et hjerte. Perfekt til et kort til Mor, Mormor, Bedstemor eller Reservemor.

Jeg har brugt teknikken Inlaid Diecutting, som er lidt ala et puslespil. Alle de små stumper skal placeres de rigtige steder.

  • Stempel: Simon Says Stamp  “Big Scripty Greetings”.
  • Die: Simon Says Stamp “Heart of Flowers”.

 

Kreative hilsner,

GD2017 Teamet & Pia


I løbet af året forkæler vores Guest Design team os med inspiration til forskellige mærkedage og helligdage. I disse inspirationsartikler findes en dejlig sammensmeltning af forskellige stilarter og projekter. Der er absolut noget for enhver smag, hvilket er pragtfuldt.

Nedenfor kan klikke dig ind på GD2017 teamets inspirationsartikler for 2017 indtil nu:

 


Posted

Translate »