MORSDAG

0 1,039

I Sverige är det ungefär 2 veckor kvar till morsdag. Kortet som jag har gjort har en tidlös och enkel design som går att variera till valfri högtid. En enkel ram, en banner och blommor är basen till det här kortet.

Type prosjekt: Kort
Anledning: Morsdag
Stilart: Shabby chic
Teknikker bruk: Die cutting och lager på lager
Pynt/dekor: Utstansat, halvpärlor och brads
Hovedfarge: Gammalrosa och gräddvit
Utstyr som er brukt: Cut’n’boss stansmaskin, skärmaskin och dies.
Kortet är ihopvikt 14,5 x 14,5 cm. Det tycker jag är en bra storlek på ett kvadratiskt kort. Jag har satt ytterligare ett gräddvit cardstock ovanpå kortbasen samt ett mönstrat papper. Alla delarna har jag chalkat med brun stämpelfärg för att få en mer shabby chic stil på kortet.
Den utstansade ramen har jag fäst med 3D-kuddar så den inte ligger helt platt mot kortet, även bannern har 3D-kuddar. Blommorna och bladen är limmade på ramen. Jag har satt en brad med en vacker pärla i varje blomma. Blommorna har jag strukit med stämpelfärg i mitten och bladen har stämpelfärg på kanterna.

Kortet har en enkelt dekorerad insida. Här har jag bara satt ett extra cardstock och mönsterpapper, samt en kvadrat med plats för en personlig hälsning.

Genom att byta ut texten “mor” mot tack, grattis eller bara ett namn kan man variera det här kortet till varje tillfälle.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More