Eske til morsdag

Vi skriver februar, måneden hvor vi skal hedre mamma og kjærligheten. I anledning morsdag har jeg laget en hjerteeske. Jeg fant noen lekre ark fra Prima som jeg bare måtte ha, blant annet dette. Det passet perfekt til dette prosjektet mitt.


Type prosjekt: Gaveeske
Anledning: Morsdag
Stilart: Shabby Chic
Teknikker: Bretting, Die Cutting
Hovedfarge: Beige og turkis
Pynt/dekor: Perlesnor, blomster, resin engel
Utstyr: MS Punch, Spellbinders dies, kartong fra NorEngros, bazzill og speilkartong, mønsterark fra Prima ~ Zekka Teal Collection, “Zella Teal”, stempel fra Storyteller ~ morsdag


Hjerteesker er både enkel og hyggelige å lage. Fin å bruke som “innpakning” samtidig som det er et kort. Esken bretter jeg ut i fra en mal jeg har laget og tilpasset selv. Jeg bruker alltid samme mal, men varierer på uttrykk og farge.

Esken er 5 cm høy og lokket er 3 cm før jeg puncher rundt. Viktig å punche før du limer sammen. Jeg bruker ofte kartong fra NorEngros til det jeg bretter. Den gir en fin stødighet i prosjektet. Sprekker ikke når jeg bretter den og tåler limet uten at det “bulker”. .

Inne i lokket på esken er det en enkel tekst, men den sier alt. Hentet igjen elementer fra toppen av lokket. Jeg har også brukt perlesnor inne i lokket. Det er ikke alltid jeg gjør det, men her passet det fint. Et lite tips, hvis “glippene” blir for store mellom eske og mønsterark kamuflerer perlesnoren det fint.

Ikke lett med bilder når det skinner i sølvfargen på mønsterarket. Mønsterarket inni lokket er ca 5mm mindre enn selve hjertet. Da passer det fint uten at det blir bretter eller krøller på det. Innsiden av lokket er gjenkjenbart fra toppen av lokket. Det gir en fin helhet til esken.

Dette er bunnen på esken. Jeg har stanset ut hjerte av mønsterark og bazzill slik at det er plass for å skrive sin personlige hilsen. Jeg har brukt perlesnor rundt kanten i bunnen og. Her er det plass for et gavekort, god te, sjokolade, smykke etc.

Lokket består av beige kartong, bazzill, sølvkartong og mønsterark. I og med at jeg likte dette arket så godt ville jeg ikke gjemme det helt bort. Derfor er lokket enkelt pyntet. Engel for symbolikk og pynt.

Håper du ble inspirert til å lage din egen eske eller kort til mor. Det er alltid koselig med en liten oppmerksomhet i anledning morsdagen.

Klem

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ UKENTLIG OPPDATERING MED DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Meld deg på innen 20. juni og vær med i trekningen om en hemmelig gave til en verdi av minst 500 kr. Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.

Kommentarfeltet er stengt.