Produktomtale – Twinkling H2O

For en stund tilbake ville jeg så gjerne lage mine egne glimmer mists. Så jeg kjøpte noe jeg trodde var et Perfect Pearl-lignende produkt. Når jeg skulle til og bruke de, viste det seg at dette var så visstnok ikke noe pulver jeg hadde kjøpt. Det var en hard og uforsonlig liten klump. Hva i all verden tenkte jeg… Den harde uforsonelige klumpen viste seg og være Twinkling H2O, og jeg elsker den.

BOM-KJØPET

Så en liten krukke ble plutselig til mange.

SE OGSÅ: MALING MED AKVARELLFARGER

Twinkling H2O er et vannbasert medium. Man bare sprayer litt vann rett i krukken, og etter et minutt er den klar. Den er enkel å jobbe med og enkel å blende med.

Ofte legger jeg et lag med Distress Ink først slik som her:

BOM-KJØPET

Glemte å ta bilde alene med denne når jeg var ferdig, for jeg fikk så dilla at jeg kunne ikke bare lage et motiv men tre.

BOM-KJØPET

Så den enkle blomsten har Distress INk i bunn, og H2O på toppen. Det samme med sommerfuglen. Men rosene er malt kun med H2O.

Og så synes jeg nesten at jeg måtte lage kort med de og vise frem. Så her er de:

BOM-KJØPET
BOM-KJØPET
BOM-KJØPET

Vil virkelig anbefale dere og prøve dette produktet. Det er helt fantastisk. Ofte bruker jeg det også over et motiv fargelagt med distress bare for å skape litt spenning. Og av alle vannbaserte fargemedium jeg har prøvd, så er dette det enkleste og raskeste.

Translate »