Kortlaging når det haster

Jeg har vært en stund i ro.  Og noen bestillinger kom litt brått på. Da kan det jo være greit å benytte seg av noen av alle de fine litt lettvinte løsningene som finnes på markedet om dagen. Ikke det at det er noe nytt, men du så mange muligheter av halvfabrikat man kan få kjøpt. Dette måtte jeg jo bare prøves.


Type prosjekt: Eksplosjonsboks
Anledning: Bryllup
Teknikker bruk: 3D
Pynt/dekor: Dies, stempler, blomster, blonder, chipboard, perlebånd
Hovedfarge: Puddertoner i beige og rosa
Utstyr som er brukt: Kuttemaskin, skjærebrett, dies, limpistol


Jeg kjøpte en pakke med ferdig kuttede eksplosjonsbokser med lokk. Like store og fine som de jeg normalt lager fra bunnen av. Jeg valgte meg ut en i kraft som passer til arkene mine. Super greit at de er i fire grunnfarger som passer til alt. Hvit, krem, sort og kraft.

For meg ble det veldig riktig en sette en bryllupskake inn i esken som en overraskelse når du åpner den. Vanligvis pleier jeg å kutte, prege og brette en firkantet etasje kake, men jammen fant jeg ikke et fint byggesett i chipboard. Nok et halvfabrikat. Delene er kuttet ferdig så det er bare å trykke de ut av rammen og lime de raskt sammen. Plutselig sitter du igjen med en fantastisk flott grunnbase til en bryllupskake.

 

Jeg laget kaken helt ferdig før jeg monterte den inn i esken. kaken malte jeg først med et lett lag hvit Gesso, før jeg dekket den med papir sirkler og strimler i et lyst dekorpapir. Alle etasjene er kantet med perlebånd med flatbaksiden. Så ble den dekorert med blomster, sesalgress og montert på plass.

Selve boksen er kledd med paneler av et lag Bazzill og et lag mønsterpapir. Jeg har brukt en bryllupserie fra Reprint fra 2019. utvendig har jeg valgt å bare pynte lokket med dekor. jeg syns disse arkene er så vakre at de fortjener litt plass. men innvendig har jeg slått meg løs og rikelig dekorert alle sider. Jeg har brukt bomullstrie i pudder rosa, vanlig strie, blomster både støpte og i silke, ulike blonder, chipboard, et lite bilde, stemplede tekster og halve glassdråper i ulike størrelser.

Da er det bare lokket igjen. Jeg liker å bygge blomstene i en form. Det vil si ikke lime de flatt på lokket. For det første er det mye lettere å forme blomster ved å bruke en limpistol. Da kan du lime de fast litt i utspringningsfasen istedenfor at de er helt flate slik de ofte kommer. Det ble litt vanskelig å forstå kanskje. Jeg skal notere meg at jeg skal lage en liten film og dele hva jeg mener ved å vise. Lokket er dekorert med kun blomster, blonder og noen mini charms.

Håper jeg med denne inspirerte flere til å prøve litt halvfabrikat, klem Betina 

 

 

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ UKENTLIG OPPDATERING MED DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Meld deg på innen 20. juni og vær med i trekningen om en hemmelig gave til en verdi av minst 500 kr. Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.

Kommentarfeltet er stengt.