NÅR KREA MOJO FORSVINDER? – INSPIRATION

0 1,068
Type projekt: Journal, just for fun, bookbinding
Anledning: Just for fun
Stilart: Mixed media, art journal, junk journal
Teknikker brugt: Gelli plate, stenciling, stamping, masking
Hovedfarve: Brights
Udstyr som er brugt: Dylusions stamp, elipse, masking paper, acrylic block, gelli plate, cardstock, fan brush, stencils from Tim Holtz
Medium som er brugt: Distress Oxide inks (worn lipstick, fossilized amber, cracked pistachio, seedless preserves, broken china, faded jeans, salty ocean & picked raspberry), Memento tuxedo black, brusho pigment powders (Purple, turquoise, leaf green, lemon, ultra marine, yellow) mixed with a bit of water
Denne gang besluttede jeg mig for at finde mine Distress Oxide Inks frem, noget almindeligt hvidt karton, stempler, stencils, brushos og en af mine Gelli Plates frem og lege med dem. Før jeg går i krig med at lege med de materialer jeg har fundet frem, sidder jeg et øjeblik og kigger på dem. Jeg havde lyst til både og lege og lave en journal, så hvorfor ikke kombinere de to.
Derfor startede jeg med at folde mit karton, her er et tip til hvordan du hurtigt kan folde dit karton så du er sikker på det bliver lige. Det er lidt ligesom at have 3 hænder. Brug dit score board.
Da det var en journal jeg ville lave, besluttede jeg mig for at der skulle være nogle hvide felter med plads til tekst, så jeg klippede mig en masses masks til dette formål, og så var jeg klar til at lege.
Jeg brugte en brayer til at påføre mine Distress Oxides til min Gelli Plate, og med en Fan Brush fik jeg lave noget splatter effekt med mine Brusho farver.
Derudover påførte jeg farve igennem mine stencils, som man normalt gør. Når en stencil så var blevet brugt på normalvis sprøjtede jeg lidt vand på, 2-4 pump, og brugte den som et stempel. Ellers gør jeg det at når jeg vil gøre en stencil ren med en baby wipe, så ligger jeg min stencil ovenpå mit projekt, og så tørre jeg min stencil over med min baby wipe, dette mixer farverne på en helt anden måde og gør dem mere pastel farvet.
Efter jeg var færdig med at lege, lod jeg siderne tørre hvorefter jeg fjernede mine masks og stemplede med mit stempel. Jeg mangler stadig at lege en masse med disse sider inden de kan blive bundet sammen til endnu en Journal, men jeg har en person i tankerne allerede som måske får sig en ekstra lille julegave.
Her er et close up af de 8 færdige sider. Ideen er så at man kan doodle på dem og skrive et par sætninger ned. Eller gøre lige med den som man synes.
Jeg håber du har fundet lidt inspiration til selv og gå i gang.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More