,

Når man bare er blank

Nogen gange mister jeg min kreative mojo, den forsvinder, tager på ferie… Den er i hvert fald bare ikke tilstede. Andre gange kan et stykke hvidt papir eller karton for mig være skræmmende, og jeg ved ikke hvordan jeg skal starte på f.eks. en Art Journal side. Hvad gør man så? Da jeg var gæstedesigner her host TPC lavede jeg en Art Journal hvori nogle af siderne var ready-to-go-backgrounds, derfra fik jeg ideen til en Art Journal hvor alle siderne skulle være sådan.

Jeg er MEGET glad for denne Art Journal. Men nu var det tid til en ny, til de dage hvor min kreative mojo er forsvundet. Herhjemme på kontoret har jeg en mappe hvor jeg samler alle mine Gelli Prints i. Nogen af dem er jeg virkelig glad for, andre er jeg knap så glade for. Derfor valgte jeg alle dem jeg ikke er så glade for som eksperiment til min nye Art Journal.

Herefter fandt jeg frem til en måde hvordan jeg kunne sætte siderne sammen således at når jeg åbner bogen, og arbejder i den, vil den kunne ligge fladt. Herefter forstærkede jeg rygraden på bogen med lim, og efterfølgende med kinesiotape, ja man skal vel bruge hvad man har. Her er resultatet så.

Hjørnerne på siderne besluttede jeg mig for at runde med min Memory Keeper corner rounder.

Men se lige de lækre farver der virkelig er flotte som forside. Nu indbyder hele denne nye Art Journal til leg og næsten tigger om at blive udfyldt. Lad kreativiteten flyde. Vil du se en fuld DIY på hvordan jeg lavede bogen, så smid mig en kommentar herunder og jeg skal se hvad jeg kan gøre. Jeg håber du har fundet lidt inspiration til selv og gå i gang.

 

Translate »