NATIONAL SCRAPBOOKING DAY 2018 – CYBER CROP EVENT

0 1,224

Der er kun 4 uger til National Scrapbooking Dag, som er lørdag den 5. maj. Denne dag er perfekt til at være kreativ og deltage i The Paper Crafting’s online træf via Facebook. Denne gang har vi 6 sponsorer, som gør det muligt for os at give 7 flotte præmier til nogle heldige deltagere. Og du kan være med! Vi præsenterer også noget nyt denne gang, da vi får hjælp af 3 flinke “Cyber Crop Ambassadors”. Måske det er en scrapper du kender?

Vi startede vores online Cyber Crops i 2015 til World Cardmaking Dag i oktober og siden da er det blevet et populært event. Cyber Crops er ligesom et online træf. Du skal blot have adgang til Facebook fra en computer, tablet eller smartphone. Deltager antallet er vokset fra gang til gang og vi gør vores bedste for at skabe en super dejlig dag fyldt med inspiration, 3 opgaver, kos og hygge med andre kreative sjæle.

Ved du hvad det bedste er? Du kan også være med!

Du skal blot være medlem af vores Facebook gruppe “The Paper Events”. Hvis du har en Facebook profil, skal du blot søge på navnet “The Paper Events” og bede om at blive medlem. Det er i denne gruppe, at The Paper Crafting afholder Cyber Crops 2 gange om året. Vores events sker på National Scrapbooking Day første lørdag i maj måned og på World Cardmaking Day første lørdag i oktober måned.

Klik HER for at komme direkte til “The Paper Events“.

Til Scrapbooking Day 2018 er vi så fantastisk heldige at have 6 sponsorer, som sponsorerer 7 flotte præmier til vores Cyber Crop. Det er sponsorer fra USA, England, Danmark og Norge. Vi er utroligt taknemmelige for den store gavmildhed fra sponsorerne og glæder os til at give de lækre præmier til nogle kreative scrappere fra Danmark, Norge eller Sverige.

I år præsenterer vi et nyt koncept til vores Cyber Crops. Vi får selskab af 3 flinke og dejlige scrappere, som vil være vores Cyber Crop Ambassadors til Scrapbooking Day 2018. De vil hjælpe med at inspirere jer til de 3 inspirations opgaver, skrive søde og flinke kommentarer til jer og sprede masser af kreativ kærlighed. Udover vores Cyber Crop Ambassadors vil nogle af vores redaktionsmedlemmer også være med til at inspirere, skrive kommentarer og sprede kreativitet. Da antallet af deltagere er blevet større og større fra gang til gang, er det dejligt at få lidt ekstra hjælp. Vi vil nemlig rigtig gerne have at vores deltagere får en god oplevelse og en super kreativ dag.

Er du blevet en smule nysgerrig? Måske du aldrig har hørt om vores Cyber Crops?

Her nedenfor har vi linket til vores deltagernes projekt gallerier fra nogle af vores tidligere Cyber Crop events. Her er masser af fantastisk inspiration – et bredt udvalg af stilarter og projekttyper fra især Scrapbooking Day. Her kan du også se, hvilke inspirations opgaver som er blevet præsenteret for vores deltagere til disse Cyber Crop events.

 

Må du have en dejlig og muligvis kreativ dag 🙂

Pia Larsen / Kreativ Redaktør

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More