,

Feature vecka – Nellie Snellen – Love

Jag har fått den stora äran att testa “Folding dies Flower – 3” från Nellie Snellen. Med diesen, papper, nål och tråd kan man skapa fantastiska blommor. Här har jag gjort ett enkelt och färgstarkt kort till Alla hjärtans dag. I slutet av inlägget finns en instruktion om hur man använder folding dies!

  • Type prosjekt: Kort
  • Anledning: Valentines Day
  • Teknikker brukt: Die Cutting
  • Hovedfarge: Rosa

SE OGSÅ: FEATURE UGE – NELLIE SNELLEN – GAVEESKER

love kort

Jag har satt en miniblomma med blingsten i mitten av folding diesen.

rosa blomma nära

Blomman från sidan.

rosa blomma

Den gula blomman har jag valt att sätta åt andra hållet och den är minst lika fin.

gul blomma

Folding Dies från Nellie Snellen är både roliga och enkla att göra och ni kommer att se mer av dem från mig i framtiden!

blommor

I slutet av veckan kommer jag visa ytterligare dies från Nellie Snellen!

Och här är den utlovade instruktionsvideon.

Translate »